Terapeut-erfaringer Her kan du vælge gruppe, f.eks. angst, og finde terapeut erfaringer med tankefeltterapi om netop det problem du søger.

Filtér efter:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fritekst søgning:

Behandler
Beskrivelse
Problem
Vis
Carina Smedegaard Bang
Klienten er meget irriteret over, at hans venner går hjem fra kampen, før den er færdig, fordi der skal tages et straffespark på FCK. Han er irriteret på dem og i rigtig dårligt humør.
Andet
Carina Smedegaard Bang
Anette går til Tennis. De er en gruppe der spiller sammen. En dag siger en af mændene Kim til Anette, at han ikke lige spiller sammen med hende i dag, da hun jo ikke spiller så godt. Anette ved godt hun nok ikke er den dårligste i gruppen, men hun bliver ked af det og føler sig dårligt behandlet og talt ned til.
Andet
Helle Nielsen
Alt for stor arbejdsbyrde, ingen egenomsorg, arbejdet er vigtigere
Stress
Helle Nielsen
Klient er skrækslagen ved synet at edderkopper og at de skal kravle på hende
Fobier
Helle Nielsen
selvværd - jeg bliver talt ned til
Andet
Tina Elling
Min klient var bange for at køre i bil, når andre kørte bilen. Hun fik hjertebanken, svedeture undervejs, sug og ondt i maven. Hun kunne ikke holde ud af kigge ud af vinduet og ville helst ikke følge med i, hvad der skete på turen.
Angst
Tina Elling
Min klient blev banket på, fordi hun havde været i byen, og hun havde sovet 4-5 timer om natten med afbrudt søvn. Når hun skulle lave lektier ved computeren døsede hun hen og kunne ikke holde sig vågen. Hun havde også tømmermænd.
Andet
Cecilie Lindegaard Jensen
Gammel rolle holder klient tilbage
Andet
Carina Smedegaard Bang
Jonathan går i 8. klasse og skal i socialpraktik på en handikapskole. Han har ikke selv ønsket en handikapskole. Jonathan har ikke gået i klassen så længe og han skal være sammen med to drenge fra klassen, han ikke kender særlig godt. Han føler sig utryg ved situationen.
Præstationsangst
Ditte Bonita Heller
: Ondt i mave og bryst
Smerter
Mette Dahlfelt
Klienten oplever en del problemer med at være sygemeldt fra arbejde. Føler sig skyldig/har dårlig samvittighed over det og når hun har gode dage i sin sygemeldingsperiode får hun også dårlig samvittighed over ikke at præstere og stå til rådighed. SUD 7
Andet
Mette Dahlfelt
Klient føler sig tit forkert. Føler ikke at have retning i livet. Uønsket. Svært ved at elske sig selv. Sud på 7
Andet
Mette Dahlfelt
Klient vil gerne arbejde med hun tit bliver vred og intolerant overfor andre, der ikke tænker selv. Hun går i forsvar ved at trække sig eller bruge vrede som forsvar. Synes selv hun er for grov over for folk.
Andet
Janne Juul Hansen
Følelse af angst SUD =8
Angst
Janne Juul Hansen
Behov for at kontrollere
Andet
Janne Juul Hansen
Ensomhed
Andet
Scarlett Zeman
Klient på 18 år har angst for at hendes forældre skal dø. Hver gang de skal ud af huset (job, arrangementer mm) er kl. bange for at der skal ske dem noget, og hun bliver nødt til at ringe flere gange til dem, for at sikre sig at de er ok. SUD 10.
Angst
Scarlett Zeman
Klient kommer med en stærk fobi for bier/hvepse. Kl. fortæller i starten at hun har angst ved alt med de bier/hvepse ( at de stikker, at det gør ondt, at de flyver efter hende og bliver ved med at stikke, at de angriber hende).
Fobier
Scarlett Zeman
En følelse af magtesløshed og at være en fiasko. Klients datter er selvmordstruet og klient føler hun har spillet fallit som mor. SUD 10
Andet
Kirstine Bjerre
Klienten er stresset og oplever ved start på behandling at været maksimalt presset så SUD er på 10.
Stress