Type: Terapeut

Kategori: Fobier

Kort beskrivelse: Klient er skrækslagen ved synet at edderkopper og at de skal kravle på hende

Behandling: Jeg havde et par edderkopper med til klienten, i et lukket glas og bare ved synet at dem var SUD oppe på 9, hvis det var en fugleedderkop var den på 10 siger hun. Hun er meget fokuseret på at de der edderkopper bliver i glasset og at det bare ikke kommer til at ske at de skal kravle på på hende, eller bare komme i nærheden af dem hvis de kravlede på gulvet.
Vi banker på sætningen "selvom jeg er bange for edderkopper der kravler på mig, så elsker og accepterer jeg mig selv 100 %" jeg banker den fulde sekvens og ni punktsbehandling 5 gange igennem SUD er på 6. Klienten siger igen, "det kommer bare ikke til at ske at jeg lader edderkoppen kravle på mig, du kan godt glemme det"
Jeg siger, "det behøver du da heller ikke, men tanken om at de kravler på dig, det er den du skal have fat i"
Vi tager endnu tre runder, nu på sætningen "selvom jeg er bange for at edderkopperne fra glasset kravler på mig og jeg skal tage dem op i hånden og smide dem udenfor, så elsker og accepterer jeg mig selv" SUD er på 3, klient siger igen det kommer ikke til at ske.
Jeg mærker vi kommer ikke videre idag og aftaler en ny dag til 2. session

Til denne 2. session har jeg ingen edderkopper med.
Vi tager 4 runder fuld sekvens og ni punktsbehandling på sætningen "selvom jeg er rædselslagen for edderkopper og for at de skal kravle på mig, så elsker og accepterer jeg mig selv 100%"

Resultat: Efter 2 sessioner og mange runder er SUD banket i 0

Her hen på vinteren er der ikke mange edderkopper der kravler rundt, de er gået i hi, så den ultimative test bliver næste gang min klient ser en edderkop i lejligheden, om hun så faktisk kan tage den op i et glas og sætte den udenfor uden at gå i panik.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396