DEN MEST KOMPLETTE TANKEFELTTERAPI TFT OG EMOTIONEL FRIHEDSTEKNIK EFT UDDANNELSE PÅ MARKEDET

OBS – se vores introhjemmeside: TANKEFELTTERAPI.DK  den indeholder viden om: TANKEFELTTERAPI OG EMOTIONEL FRIHEDSTEKNIK – TFT/EFT


Siden 2002 har vi certificeret mere end 600 TFT/EFT terapeuter!

Der hvor vi skiller os ud, er måden vi har sammensat vores tankefeltterapeut-uddannelse. I en kombination med Emotional Freedom Techniques (EFT), METAsundheds principper samt transbiologiske traumeteknikker, uddanner vi nogle af Danmarks skarpeste terapeuter indenfor området. I 2019 vil desuden leve op til de internationale krav for klinisk EFT.

Terapeuter uddannet hos Heilesen og Mygind er godt forberedte til at hjælpe den enkelte klient med effektive redskaber, der forløser klientens traumer/ubehag.

10 DAGE
Overbygningen varer 3+3+2+2 dage, og du lærer alt om tankefeltterapi og EFT. Du kommer i besiddelse af en effektiv og simpel spørgeteknik, så du kan stille de helt rigtige spørgsmål, hvilket gør dig i stand til at finde det “fast frossede øjeblik”, da traumet indtraf, som præcist kan forløses.

Gennem en passende blanding af teori og praksis, bliver du som deltager fortrolig med disse simple metoder, der kan bruges til behandling af alle former for problemstillinger mentale, emotionelle og fysiske.

Du lærer at finde ind til kernen/overbevisningen af klientens symptom, for dernæst at bearbejde evt. de side gevinster dette symptom/problem medføre, som klienten ubevidst holder fast i.

Endvidere bliver du fortrolig med værktøjet HM Matrix, som vi anser for værende en god pendant sammen med TFT/EFT. Dette gør dig bedre rustet som terapeut til at forløse dine klienters ubehag.

THE TRIUNE BRAIN
Ydermere undervises der i The Triune-Brain modellen, også kendt som den trefoldige hjerne. Med modellen lærer du hvornår traumer og traumestrenge opstår, lageres i kroppen, og hvorfor de bliver genaktiveret (triggere) og vigtigheden af at forløse, samt meningen med dem.

METASUNDHED
Der bliver også kort undervist i sygdommens 2 faser fra METAsundhed. Dette exceptionelle analyseværktøj giver os svaret, på den kolde og den varme fase, som indikerer hvor man er henne i forhold til forløsningen af ens problem.

KURSET INDHOLDER se en fuld beskrivelse nederst på denne side

  • Tankefeltterapi og EFT
  • Effektiv spørgeteknik til at finde det “frosne øjeblik”
  • Finde kernen i problemet/den underliggende overbevisning
  • Afdække og bearbejde sidegevinster
  • Forløsning af de forskellige former for traumer og ubehag, klienter går i terapi med
  • The Triune-Brain modellen
  • Introduktion til traumestrengsteorien
  • De 2 faser i METAsundhed
  • HM Matrix

AT8V1518_web
AT8V1557_web

MED TFT OG EFT KAN MAN EFFEKTIVT BEHANDLE se videnskabelige referencer nedenfor

 
Stress
Afhængighed
Traumer
Panik/angst anfald
Sorg og kærlighedssorg
Skyldfølelse
Fobier
Vrede/jalousi

PTSD
Tvangstanker/lidelser
Fysiske smerter
Psykiske smerter
Koncentrationsproblemer
Depression
Seksuelle problemer
Samlivsproblemer
Hyperaktivitet

Tandlægeskræk

 

AT8V0965_web

AT8V0947_web


DATOER FOR 2019

København 9-11. aug + 27-29. sep + 16-17. nov + 25-26. jan (2020) læs mere her

 

DATOER FOR 2020

La Palma d. 06. – 20. februar + eksamensmodul i København d. 27.-28 april – læs mere her.

København d. 17-19 jan + 06.-08. mar + 25.-26. apr + 6-7. jun – læs mere her.

Hylke d. 27 – 29. mar + 22 -24. maj + 22-23. aug + 26-27. sep – læs mere her.

Tyrkiet  d. 02. – 16. maj + eksamensmodul i København d. 5.-6. aug. – læs mere her.

København d. 14.-16. aug + 25.-27. sep + 14-15. nov + 23.-24. jan. 2021 – læs mere her.


KURSUS TIDER ALLE MODULER

Første dag: kl. 10-18, anden dag er kl. 10-18 og sidste dag kl. 9-16 med mindre andet bliver aftalt

KRAV FOR DELTAGELSE
Forudsætning for deltagelse er at man har taget en 2 dages grunduddannelsen hos Dansk Skole for Tankefeltterapi & EFT eller på DVD se mere her. og eller anden 2-dages TFT eller EFT uddannelse, samt læst Lars og Hannes bog fra 2014  ”Tankefeltterapi og EFT” og set video fra 2014  ”Kom godt i gang med tankefeltterapi og EFT”.


PRIS FOR 10 DAGE
kr. 19.500 inkl. certificering og supervision. Rejserne til La Palma og Tyrkiet koster kr 26.000 i delt dobbeltværelse.

For at reservere din plads betales et depositum på 5.000 kr. ved tilmelding. Depositum refunderes ved framelding senest 1. måned før kursus start.


AFBETALING
Alternativt er der mulighed for en afbetalingsordning, der løber over max. 6 måneder. Det koster 200.- kr pr. afdrag for administrations gebyr.

Tilmelding tlf 70 278 288 eller e-mail kontor@mygind.dk

SPØRGSMÅL
Har du spørgsmål til uddannelsen eller er i tvivl om noget, kan du kontakte Hanne Heilesen på tlf. 21 67 78 83 eller mail hanne@mygind.dk

 


KURSIST UDTALELSER

Jeg er super engageret i mit og job og karriere – og har absolut ingen interesse i at arbejde som TFT/EFT terapeut i fremtiden. Med en hverdag hvor alt drejer sig på PR/marketing, den næste gode deal og en stor omsætning passer TFT/EFT slet ikke ind!! – eller gør det måske?

Interessen for selvudvikling og en stor portion nysgerrighed – fik mig til at deltage på et grundkursus i TFT/EFT hos Lars Mygind. Efter en skøn weekend med masser af inspiration var overbygningen et MUST!
 
Det har været den skønneste rejse, med en flok meget forskellige søde kursister og en super kompetent og inspirerende underviser. Heldigvis stopper rejsen ikke her – TFT/EFT er blevet en naturlig del af hverdagen, og brugt flittigt både på job og i fritiden når livet kræver lidt ekstra.
 
Uanset hvem du er og hvor i livet du befinder dig, kan TFT/EFT overbygning skabe så meget mere værdig i hverdagen. Jeg kan fra hjertet sende de bedste anbefalinger til uddannelsen.

Inger

Jeg er vildt begejstret for uddannelsen til Tankefeltterapeut. Det er helt vildt hvad det kan bruges til, og jeg ser gang på gang super gode resultater hvor ubehag forsvinder efter behandling . . . Så jeg kan næsten ikke “få armene ned” af begejstring ????

Så tak Lars for fantastisk undervisning ????

Så mange smil fra
Lene A. Nielsen

Jeg har taget overbygningen på TFT og blev færdig i aug. 2015. Jeg havde Lars Mygind til underviser og jeg føler at jeg har fået en utrolig kompetent undervisning, hvor det både har været alvorligt og utrolig underholdende. Det blev aldrig kedeligt!! Og det bedste af alt, så har jeg fået så meget med mig, af vigtig viden om hvordan man på en nem måde kan afhjælpe ubehag i kroppen – både på mig selv og på andre. Jeg er ikke i tvivl om hvor jeg vil undervises igen, når jeg skal have bygget mere på.  

De bedste hilsner Lonni la Cour

Jeg synes, det har været utroligt givende at tage overbygningen på TFT/EFT. På en lærerig og inspirerende måde, er viden om praksis blevet givet videre fra Lars, der var underviser.
Jeg føler mig meget inspireret til at bringer dette gode budskab videre og vise, hvordan det kan hjælpe med at forløse følelsesmæssige traumer.
Det har været skønt at følge den udvikle jeg selv har været igennem uddannelse som TFT/EFT-terapeut.
Fantastisk, er det at se, hvordan problematikker kan forløses på en enkel og meget effektiv måde.
Sammenholdet blandt deltagerne er også helt unikt og ikke til at undvære.

De bedste hilsner fra
Line Thrane Bak

Tak for et rigtig godt og lærerig kursus.

Jeg har været super glad for at lære alle gode teknikker til at blive en god tankefeltterapeut. Jeg har brugt det i flere år på elever med eksamensangst på vores erhvervsskole. Men nu efter kursuset bruger jeg det på alle de elever som ønsker det, med stor succes.

Stor ros til Lars for at gøre det spændende med gode praktiske øvelser.

Med venlig hilsen

Lisbeth Stougaard
Faglærer / elevcoach
Center for Fødevarer & Ernæring

Lær en af de mest avancerede og effektive energiterapi teknikker

Behandlere som får de bedste resultater med deres klienter arbejder med en kombination af sindet, korppen, følelser og energi. De anerkender at uforløste følelser er grundlaget for de fleste negative gentagne tanker, overbevisninger og adfærd. Som dig søger de effektive teknikker som hurtigt og effektivt skaber resultater selv med de mest komplicerede klienter.

EFT er en praktisk og let lært teknik som både kan lindre og arbejde med følelser på det dybeste niveau. En nyhedshistorie på Examiner.com kaldte det: “en af de mest succesrige psykologiske selvhjælpsmetoder nogensinde”. Klinisk EFT er en evidensbaseret form af EFT, valideret i over 100 videnskabelige studier og inkluderer 48 specifikke teknikker.

Mange klienter har hørt om EFT/TFT/tankefeltterapi/tapping i løbet af det sidste årti. Over 5 millioner søger hver måned på “EFT tapping”. De 5 største sider i verden har over 2 millioner views hver måned. Denne explosive udvikling skyldes kun en ting: resultater. At uddanne sig indenfor Heilesen & Mygind TFT/EFT vil give dig redskaber dine klienter ønsker.

Skab konstant positive resultater for dine klienter. Forskning viser at klinisk EFT kan skabe følgende resultater:

– Reducere angst med over 40% – nogle gange i en enkelt session (Clond, 2015)
– PTSD er væk i 84% af veteraner i 6 sessioner (Sebastian & Nelms, 2016)
– Overvægtige klienter ikke bare taber vægt – de holder deres ny vægt på lang sigt (Stapleton et al., 2014)
– Reduktion af depressionssymptomer på 41% (Nelms & Castel, 2016)
– Eliminering af stressrelaterede tilstande (Church, 2013a)
– Opfølgningstudier viser at behandlingen holder for de fleste klienter over tid. (Church, 2013a)
– Smerter falder med gennemsnitligt 2/3 i en 30 minutters behandling (Church & Brooks, 2011)
– Symptomer fra autoimmune sygdomme som fibromyalgi og psoriasis reduceres (Brattberg, 2011; Hodge & Jurgens, 2014)
– Effekt af EFT er ens i mange forskellige grupper fra stressede arbejdere til studerende og til flygtninge (Boath et al., 2014; Church 2013a)
– Neutralisering af traumatiske minder ved brug af hukommelsesrekonsolidering (Church, 2013b)
– Reduktion af stresshormoner fx. kortisol (Groesbeck et al, 2017)
– Regulering af inflammation og immungener (Maharaj, 2016)

Ville du ikke elske at skabe resultater for dine klienter? Kunne du tænke dig en metode som er pålidelig og konstant skaber resultater? Som hurtigt kan reducere stress og de underliggende årsager? En metode som på samme tid påvirker sind og krop. Ville det ikke være skønt at se dine klienter trives?

Lær EFT/EFT efter Heilesen & Mygind metoden som opfylder alle krav til klinisk EFT på to dages grundkursus og 10 dages overbygning. Inklusive superviseret behandling, demonstrationer og feedback. Det er 16 moduler som gennemgås over 6 dage plus to øvedage og to eksamensdage.

Kurset begynder med de grundlæggende teknikker, hvor man lærer at behandle sit eget ubehag som kan relateres til traumatiske minder. Man vil også lære at behandle simple ting som afhængighed, fobier, smerter og tre metoder til at teste effekten af behandlingen.

På overbygningen vil man lære tre teknikker som er blide når man oplever for meget ubehag ved traumer og følelser. Du vil lære strategier hvor tidligere terapi har fejlet. Hvor klienter er overbevist om at det ikke kan gøres noget. Hvor du kan afslutte en session selvom problemet ikke er forløst. Hvordan overbevisninger og tidlige barndomsoplevelser effektivt kan forløses med TFT/EFT.

Find det næste grundkursus i vores kalender

Forudsætning er at læse bogen ”Tankefeltterapi og EFT” og se videoen ”Kom godt i gang med tankefeltterapi og EFT” inden kurset.

Bogen og videon vil betyde at du allerede har sat dig ind i metoden og vores terminologi inden du kommer på kurset. Du vil være klar til at mærke metoden på egen krop og forstå de behandlinger du er vidne til.

Det betyder at vi får mere tid til øvelser. Når du har læst bog og set video er der en lille test for at se, om du har forstået indholdet.

Det tager 5-15 timer at læse bogen og se videoen. Det er indeholdt i kursusprisen og kan købes seperat til kr 389

Find det næste grundkursus i vores kalender

Vi har fire niveauer af uddannelse

1 Grundkursus 2 dage
2 Overbygning 3+3+2+2 dage
3 Certificering 30 timers arbejde med klienter 6 cases – 1 minirapport
4 Klinisk TFT/EFT 50 sessioner beskrevet – arbejde med din mentor

Du vil lære professionel TFT/EFT på 12 dage og vi vil gøre dig fortrolig med indholdet på uddannelsen.

Du vil få forklaret alle metoder vi benytter. Du vil få trin for trin beskrivelser. Alle moduler er bygget op så de bygger på foregående erfaringer.

Undervisningen indeholder øvelser hvor kursister øver på hinanden.

Undervisningen skal sikre at den enkelte bliver fortrolig med metoden samtidig med at man selv får en betydelig personlig udvikling. Du vil få feedback og lære at give feedback til andre. Alle øvelser er superviseret af erfarne behandlere

Du vil lære 50 videnskabeligt testede teknikker
Blandt andet:
– Hvordan bruger jeg skalaen for subjektive enheder af ubehag til præcist at måle klientens tilstand – om de gør fremskridt
– Vigtigheden af at kende de præcise punkter vi banker på
– Den optimale rækkefølge at banke for de bedste resultater
– 5-trins-protokollen for at forløse traumatiske oplevelser
– 3 dele af den sætning, du bruger – for at gøre den effektiv
– 3 testede spørgsmål som hjælper dig ind til problemets rod
– De 8 trin i film-teknikken og hvordan den automatisk guider folk igennem gamle traumer og kan hjælpe med at forløse flere traumer på en gang.
– Den personlige freds procedure: En fem trins procedure som systematisk forløser tidlige barndomstraumer
– Hvordan neurovidenskabelige målinger i forhold til stress bliver påvirket af TFT/EFT på et epigenetisk, hormonelt, hjernebølge og neurotransmitter niveau.
– Hvad kan du gøre med klienter som ikke føler at TFT/EFT/tapping virker på dem?
– Hvad gør du med klienter som oversvømmes af følelser
– Lær at besvare de 25 mest almindelige spørgsmål, TFT/EFT klienter har.
– Forskningsundersøgte blide metoder til at behandle klienter som har svære traumer.
– Hvorfor bekræftelser om ønsket forandring sjældent virker og hvordan “bank” kan styrke positive resultater i livet og skabe fokus og styrke.
– Hvordan man identificerer fortrængte barndomstraumer
– Specialteknikker når klienten er disocieret, fornægter eller har bevidst eller ubevidst modstand
– Den ny videnskab om “memory reconsolidation and extinction” som forandrer neurale motorveje af negative overbevisninger og oplevelser.

Hvem bør tage dette kursus?
Heilesen & Mygind TFT/EFT er for alle som ønsker at forløse følelser på et professionelt plan. Heilesen & Mygind TFT/EFT lever op til eller overgår alle internationale standarder og er beregnet for personer som ønsker at levere de bedste terapeutiske resultater som er videnskabeligt bevist og som er relativt let at lære.

Mentale sundhedsprofessionelle
Psykiatere
Psykologer
Psykoterapeuter
Familieterapeuter
Misbrugsbehandlere
Terapeuter

Andre fra sundhedsvæsenet:
Læger
Sygeplejersker
Hospicemedarbejdere
Sosu medarbejdere
Kiropraktorer
Dietister
Ernæringsspecialister
Fysioterapeuter
Neurologer

Andre professioner
Life Coaches
BPR medarbejdere
Politi
Terapeuter
Alternativ behandlere
Skolelærere
Undervisere
Vejledere
Sundhedscoaches
Yogalærere
Socialrådgivere
Socialpædagoger
Pædagoger
Pædagogmedhjælpere
Reiki healere
NGO medarbejdere
Personlige trænere
Frivillige som laver socialt arbejde
Personer som arbejder med neurofeedback

Uanset hvilket niveau du kommer fra vil du være fortrolig med teknikkerne efter 12 dages træning.

Læringsmål:

Hvilken rolle spiller stresshormoner under stress?
Beskriv hvilken rolle stress spiller i de tre hoveddele af hjernen
Nævn to eller flere metoder som TFT/EFT bygger på
Demonstrer den grundlæggende EFT/EFT teknik
Forklar begrebet “sekundære gevinster”
Hvordan tester man resultatet af behandlingen?
Forklar hvad der menes med “Bevis for erkendelse” “Validity of Cognition”
Forklar hvordan traumer er lagret i hippocampus som aspekter
Forklar metoden som kan teste fremskridt under behandlingen
Beskriv EFT/TFT generaliseringseffekt som kan forløse flere traumer på én gang
Nævn mindst to tegn på et kognitivt skift
Nævn mindst to karakteristika ved et traumatisk øjeblik
Beskriv de forskellige trin i filmteknikken
Giv eksempler på spørgsmål som kan hjælpe klienter til at forbinde følelser med fysik smerte.
Giv eksempler på udsagn fra klienten som viser problemer med selvaccept
Hvad er forskellen på trang og afhængighed?
Beskriv forskellen på de tre blide metoder for særligt traumatiserede klienter
Beskriv mindst en klinisk situation hvor den blide teknik “snig dig ind på problemet” vil være passende.
Nævn de primære klicheer i forhold til dysfunktionel selvsnak
Hvad er forskellen mellem et generelt og et specifikt problem?
Hvad er fordelen ved online eller telefonsessioner?
Nævn mindst en metode til at teste resultatet ud over SUD
Beskriv hvordan ubetydelige tanker kan identificere skjult modstand for succes
Forklar hvad TFT/EFT mener med “at låne fordele” i gruppeterapi
Nævn mindst et ekstra punkt man kan banke på

Modul 1: Neurofysiologi i Healing

Historie og udvikling af EFT/TFT
Hvordan påvirker det kroppen
Hvordan bygger vi bro fra vores nuværende overbevisninger til EFT/TFT
Fysiologiske processer som grundlag for hurtig helbredelse
TFT/EFT´s rødder i den evolutionære biologi og neurovidenskab

Modul 2: EFTs Grundlæggende opskrift

Protokollen for EFTs Grundlæggende opskrift
SUD eller subjektive enheder af ubehag
Genveje: Brug færre punkter
Justering af efterfølgende runder
TFT/EFT fokuserer først på det negative

Modul 3: Forbedring af effektiviteten af TFT/EFT

Mål fremskridt
Aspekter
Traumekæder
Nødvendigheden af at være præcis
Omvendt polariseret og sekundære fordele
Kognitive skift og eksponering
Test for fuldstændighed
Hvordan traumatiske hændelser sætter sig i hjernen

Modul 4: Hvordan hjernen fastlægger emotionelle triggere

Generaliseringseffekten
Håndtering af voldsom intensitet
Reaktioner ude af proprotioner til påvirkningen
Hvordan finder jeg de rette ord

Modul 5: Hvad gør en hændelse traumatisk?

Skift i den kognitive forståelse
Vigtigheden af personlig vækst
Karakteristika ved traumatiske hændelser
Traumer forstærkes i hjernen
Test af behandlingsresultat

Modul 6: Brug film-teknikken til at behandle et traume

EFT forløser traume-kapslen
Fjern toppen af ubehaget
Filmteknikken
Følelsesmæssige højdepunkter i erindringer

Modul 7: TFT/EFT ved fysiske symptomer og smerte

Smertebehandling
Arbejde med fysiske symptomer
Samarbejde med en læge, psykolog eller psykiater
Hvad gør vi når selvaccept er et problem?

Modul 8: TFT/EFT på trang og afhængighed

Når TFT/EFT ikke virker
Behandling af trang
Behandling af afhængighed
Aspekter af afhængighed
Låne fordele
Den personlige fredsproces

Modul 9: Grundlaget for TFT/EFT

Gennemgang af de grundlæggende principper
Personlige oplevelser med TFT/EFT
Introduktion af TFT/EFT til kunder/klienter/kolleger/familie

Module 10: Fire blide teknikker for voldsomme følelser

Introduktion til teknikker for voldsomme følelser
Tåreløs traumeteknik
På jagt efter smerten
Snig dig ind på problemet
Snig dig væk fra problemet
HM Matrix

Modul 11: Genskabelse af barndommens emotionelle læring

På jagt efter barndomsoplevelser som bremser dig
De interne kritiker
Klicheer som repræsenterer nedarvede begrænsninger
Forløsning af begrænsende overbevisninger

Modul 12: Hvilke hændelser skaber din personlighed?

Borde og ben
Spørgsmål for at finde centrale problemer
Test med spørgsmål og live dramatisering
Kerne problemer og fysiske symptomer

Modul 13: Fjernbehandling med TFT/EFT

De mange muligheder med TFT/EFT
Overvejelser ved videosessioner
Overvejelser ved telefonsessioner
Tidsrammer for de forskellige sessioner

Module 14: TFT/EFT til de fem primære livesområder

Den lille indre stemme og bekræftelser
Vurdering af overbevisninger med kognitionsskalaen
Hvordan man finder problemer i den indre stemme

Modul 15: Psykologiske traumer

TFT/EFT i grupper
Instruktion af gruppe til at bruge “Låne fordele” ved at banke med i en gruppe
Ekstra bankepunkter
Forekomst af psykologiske traumer
Forløsning af erindringer og udslettelse
Forudsætninger for ændring af minder
TFT/EFT møder de tre essentielle kriterier

Modul 16: HM Matrix

Hvornår skal man bruge HM Matrix?
HM Matrix protokollen
Fordele ved HM Matrix
Når terapeuten bliver problemet i en session

Modul 16: Etik og omfanget af praksis

TFT/EFT med børn
Alderssvarende teknikker
Surrogatbehandling
Omfanget af praksis
Informeret tilsagn
EFT etik

Ofte stillede spørgsmål – Frequently Asked Questions (FAQ)

1. Kan alle tage denne uddannelse eller er den kun for fagfolk?
Denne uddannelse er designet til at uddanne fagfolk i at udøve klinisk TFT/EFT på andre. Hvis du ønsker at lære TFT/EFT til egen brug på dig selv kan vi anbefale vores grundkursus.

2. Kan den uddannelse tages online eller via live streaming?
Denne uddannelse skal opleves i virkeligheden. To årtier med uddannelse har vist os at online eller streaming ikke kan erstatte oplevelsen af at være der selv.

3. Jeg har et meget stresset arbejde og er lige ved at brænde sammen, kan man bruge TFT/EFT på en stresset arbejdsplads og kan det hjælpe mig personligt?
Ja, på uddannelsen vil du lære teknikker som kan bruges på en stresset arbejdsplads og teknikker du kan bruge på dig selv i løbet af en stresset arbejdsdag. Teknikker du kan bruge før, på vej på arbejde og til at slippe stress efter arbejdet.

4. Kan man blive certificeret med denne uddannelse?
Ja. Dette er den fulde certificeringsuddannelse. Du kan blive certificeret på to niveauer, som tankefeltterapeut eller klinisk EFT/TFT terapeut. Læs mere på dette link:

5. Kan jeg tilbyde TFT/EFT efter uddannelsen?
De fleste fagfolk er i gang med at prøve metoden af i løbet af deres uddannelse. Vi anbefaler at du gennemfører den fulde uddannelse til klinisk EFT/TFT terapeut da det vil give dig mest superviseret øvelse.

6. Har i særlige rabatter eller stipendier?
Fordi vi ved at du vil lære effektive redskaber har vi gjort uddannelsen så billig som muligt. Prisen var i 2002 kr 15.000 for fem dage og i 2019 er prisen 21.500 for 12 dage, hvis man køber hele uddannelsen samlet eller er det 3.495 for grundkursus og 19.500 for faguddannelsen.

7. Kan børn tage uddannelsen?
I lyset af indholdet på uddannelsen tillader vi ikke personer under 18 år at deltage. Vi anbefaler at man er fyldt 30 år. Vi arbejder på at lave materiale for de yngste.

8. Hvad er jeres forretningsbetingelser og fortrolighedspolitik.
Fortrolighed er en af grundpillerne i terapi, læs om vores forretningsbetingelser her og vores etiske regler her.

9. Kan jeg opnå videreuddannelsesbonus?
Hvis du er RAB registreret vil uddannelsen give dig RAB point.
Hvis du er psykoterapeut, kan uddannelsen benyttes som overbygning på din psykoterapeutuddannelse.

10. Vil der være praktiske demoer og øvelser på uddanelsen?
Ja. Uddannelsen er bygget op omkring teori, demonstrationer og øvelser.

Om TFT/EFT og Heilesen & Mygind

Heilesen & Mygind er mere end 10.000 personer med interesse for TFT/EFT, TBT og METAsundhed, grundlagt af Hanne Heilesen og Lars Mygind i 2002. Forfattere til bestsellerne “Tankefeltterapi – løsninger lige ved hånden”, “Din intelligente krop”, “Tankefeltterapi og EFT” og “Forstå kroppens intelligens”.

På www.tankefeltterapi.dk kan du få en gratis introduktion TFT/EFT og downloade en lille bog. På verdensplan har mere end 2 millioner snuset til TFT/EFT.

Missionen for Heilesen & Mygind er at bringe TFT/EFT til flest mulige danskere og få TFT/EFT anerkendt i det danske sundhedsvæsen som et vigtigt redskab til forløsning af ubehag. Vi bygger på høj etik, integritet og professionalisme.

Heilesen & Mygind samarbejder med EFT universe, vores arbejde er forskningsbaseret efter American Psychological Association’s (APA) Division 12 Task Force om empirisk validerede behandlinger.

Efter APA standarder har TFT/EFT vist effekt på angst, depression, PTSD og fobier.

Over 100 videnskabelige artikler er publiceret i peer reviewed videnskabelige og psykologiske journaler. Disse includerer mere end et dusi randomicerede kontrollerede forsøg, resultat studier og undersøgelsesartikler fra Harvard Medical School, Perdue University, Stanford University, University of Arizona og flere andre institutioner.

Heilesen & Mygind tilbyder den største og grundigste uddannelsespakke i Danmark og har certificeret 600 tankefeltterapeuter siden 2002.

Uddannelsen er akkrediteret i USA for Continuing Medical Education (CME/CE) for alle større sundhedsuddannelser inklusive læger (American Medical Association), sygeplejersker (American Nurses Credentialing Commission), psykologer (APA) og socialarbejdere (NASWB)

Beskrivelser af TFT/EFT har være i New York Times, Huffington Post, Reuters, Oprah Winfrey Network (OWN), the Times of London, Larry King Live, the Washington Post, Psychology Today og ABCs “The View.” I Danmark TV2 Praxis, DK4, Nyt aspekt, Psykologi, Liv og Sjæl og Prana.