ET KURSUS DER VIL FORANDRE DIT SYN PÅ SYGDOM OG SUNDHED

rsz_body_bg2

På dette kursus kan du få en forståelse af din intelligente krop, og hvordan du kan hjælpe den med at udnytte dine medfødte evner til selvhelbredelse.

På denne måde kan du mindske angst, frygt og bekymring om sygdom og skabe balance mellem krop, sind og sjæl.

DU VIL LÆRE:

  • De bagvedliggende årsager til sygdom
  • De to faser i sygdom og helbredelse
  • Forbindelsen mellem krop – sind – hjerne, samt livssituation
  • Følelsesmæssige konflikter som en del af årsagerne til sygdomme
  • Hvordan anvendes modellen i forbindelse med f.eks. kræft, astma, hudproblemer, hovedpine, forkølelse, tandpine, rygproblemer m.m.
  • Praktiske eksempler

EFTER KURSET VIL DU OPNÅ EN DYBERE FORSTÅELSE FOR:

  • Hvad det er din krop fortæller dig når den er syg
  • Hvad dine følelser og tanker betyder for din sundhed og sygdom
  • I hvilken af disse to faser du er i
  • At der kan være skjulte ”gaver” i sygdom

 

Lær hvad din krop prøver at fortælle dig.


KURSIST-UDTALELSER

“Jeg er blevet så glad for min krop

“Det har styrket min tro på at jeg kan helbrede mig selv”


“Meget inspirerende
-Kompetente undervisere

“Det var lige så spændende som forventet

“Nu ved jeg hvilke spørgsmål jeg skal stille på hospitalet”

“Det hele har været godt – det er gået op i en højere enhed”


“Jeg har fået klarhed om de temaer jeg tumler med”


“Jeg har fået vendt op og ned på alt ting og et nyt syn på mine småskavanker”INDHOLD

VERDENS NOK MEST PRÆCISE ANALYSEVÆRKTØJ

Møde med et stort antal syge mennesker har vist os, at denne oversigt har en fabelagtig nøjagtighed. Det er blevet gennemtestet på over 35.000 mennesker verden over, for hvilke følelsesmæssige konflikter er årsag til symptomerne. Når man kender årsagen/konflikten, bliver det meget lettere at få gang i de selvhelbredende kræfter.
Du vil gå hjem med en forståelse af, at din krop er en intelligent samarbejdspartner og ven, som kan vise dig vejen til større balance og livskvalitet.
Kurset henvender sig til alle, som er interesseret i egen og/eller andres sundhed. Den er godkendt som grundkursus til METAsundhed practitioner-uddannelsen – for dig som ønsker at gå videre!

SAMMENHÆGEN MELLEM KROP OG SIND

Vi arbejder med forbindelsen mellem krop, sind, hjerne og miljø, samt følelsesmæssige konflikter som er årsagsgivende til symptomer. Hvordan biologien anvendes i forbindelse med f.eks. kræft, astma, hovedpiner, eksem, forkølelse, tandpine, rygproblemer m.m. hvortil der kommes med praktiske eksempler.
Vi vil øve enkelte metoder til at få bagvedliggende følelser/hændelser frem, som fører til symptomer. Denne viden er et uvurderligt supplement, til traditionel behandling og andre terapiformer.

MODELLEN

Du vil lære de bagvedliggende årsager til sygdomssymptomer, med de to grundlæggende faser: STRESSFASENog REGENERATIONSFASEN også kendt som det autonome nervesystem.
Når du hører eller læser om principperne i Den Psykosomatiske Traumemodel, vil du med det samme se, hvordan du selv og andre bevæger sig igennem alle de stadier, Den Psykosomatiske Traumemodel beskriver.
Den Psykosomatiske Traumemodel bygger på en model, som giver logiske forklaringer på kroppens biologiske adfærd. Kroppen, med dens celler, forsøger hele tiden at hjælpe os ved, at tilpasse sine biologiske programmer til de situationer vi står i. Kroppen skelner ikke mellem konkrete/praktiske problemer og følelsesmæssige problemer. Det gør Den Psykosomatiske Traumemodel til gengæld, da den hjælper med at oversætte tanker og følelser til cellebiologi.
Med baggrund i Den Psykosomatiske Traumemodel og egne erfaringer, vil vi dele en oversigt over hvilke følelser/traumer/livssituationer, som kan føre til de forskellige sygdomme.

PRAKTISK

PRIS
2.795.- ex moms inkl. e-bog og lydbog. Såfremt en virksomhed betaler eller du ikke har et symptom er prisen 3.495,- inkl moms.

Der betales et depositum på 500 kr ved tilmelding – restbeløbet senest 1 mdr. før kursusstart. Ved framelding senest 1 mdr før kursusstart returneres depositum.

FORUDSÆTNINGER Vi anbefaler at kursisterne har læst eller lyttet   “METAsundhed – afkod kroppens intelligens” af Johannes R. Fisslinger og Lars Mygind, som du modtager som lydbog/e-bog og/eller “Forstå kroppens intelligens” af Johannes R. Fisslinger og Lars Mygind og/eller “Din intelligente krop” af Susanne Billander og/eller “Fra Kræft til kraft” af Dagfrid Kolås, Bent Madsen og Trine Helgerud. Kan købes i webshoppen

Kurset henvender sig til alle, som er interesseret i egen og/eller andres sundhed. Den er godkendt som grundkursus til METAsundhed practitioner-uddannelsen – for dig som ønsker at gå videre!

Desuden giver kurset 16 RAB point. (RAB – Registreret Alternativ Behandler).

TILMELDING på det her link. 

Har du nogle spørgsmål til kurset eller er i tvivl om noget, så kan du kontakte kontoret, på tlf. 70 278 288 eller mail kontor@mygind.dk


NEMT OG ENKELT PÅ DVD

Du kan også gøre ligesom mange andre, og tage grunduddannelsen nemt og enkelt, derhjemme i din stue på DVD.

Bliv mere velforberedt med DVD’en – vi hører fra vores kursister, “at kunne tage vores kurser på DVD inden overbygningen, gør dem ekstra velforberedte“.

Læs mere her.

METAcropt


HVILKEN FASE ER DU I LIGE NU?

Billederne er fra Den Psykosomatiske Traumemodel-brochuren download den her.