SLIP DIT UBEHAG MED TFT – EFT ! GRUNDKURSET I TANKEFELTTERAPI (TFT) OG EMOTIONEL FRIHEDSTEKNIK (EFT) ER FOR ALLE – DET KAN FORANDRE DIT LIV!


Kunne du tænke dig et værktøj lige her og nu, der kan lindre eller fjerne enhver form for ubehag på kort tid, og med varige resultater?

Har du allerede prøvet mange andre værktøjer og teknikker ude på markedet, men uden resultat – eller har du oplevet aftagende virkning noget tid efter?

Er du klar til at glemme alt, hvad du tidligere har prøvet af teknikker og behandlingsværktøjer, og viske tavlen helt ren?

Hvis ja – kan du nu lære et meget simpelt og dog yderst effektiv selvhjælpsværktøj, der kan forandre dit liv for evigt!

På disse 2 spændende dage lære du tankefeltterapi/EFT, værende en effektiv behandlingsteknik, der er let at lære og anvende, for helt almindelige mennesker. Behandlingen virker gennem aktivering af visse meridianpunkter, kombineret med samtale.

Kurset forløber som et mix af undervisning, øvelser, både som samlet gruppe og i mindre grupper, samt 2-3 demobehandlinger på udvalgte deltagere.

 

På grundkurset har vi tidligere behandlet deltagere for: PTSD, ANGST, FOBI, LAVT SELVVÆRD, AFHÆNGIGHED, SKRIVEBLOKERING, SORG OG TAB, FIBROMYALGI, PSYKISKE OG FYSISKE SMERTER, TRAUMER MM.

 

Mange mennesker har oplevet mirakler på vores grundkurser, ved at kunne slippe ubehag, der indtil da har fyldt rigtig meget i deres liv. Skulle det ikke ske for dig, har du efter kurset et selvbehandlingsværktøj ved hånden, du kan bruge resten af livet.

 

MED TFT OG EFT KAN MAN EFFEKTIVT BEHANDLE
Stress
Afhængighed
Traumer
Sorg og kærlighedssorg
Skyldfølelse
Fobier
Vrede/jalousi

Fysiske smerter
Psykiske smerter
Koncentrationsproblemer
Hyperaktivitet

Tandlægeskræk

AT8V1494_web

AT8V0965_web

 

FORSKELLEN PÅ TANKEFELTTERAPI OG EMOTIONEL FRIHEDSTEKNIK (TFT/EFT)


I tankefeltterapi banker man på akupunkturpunkterne i en bestemt rækkefølge udefra hvilken følelse/problem der er årsagen.

I emotionel friheds teknik banker man alle punkterne i en vilkårlig rækkefølge, samtidig  siger man nogle bestemte sætninger, som beskriver det problem der arbejdes med.

Begge metoder er særdeles effektive og fokuserer på problemet der skal behandles og benytter de samme punkter at banke på.

Heilesen og Mygind er den eneste skole, der benytter begge metoder.

 

FORUDSÆTNING FOR DELTAGELSE


Inden kurset skal du have læst grundbog ”Tankefeltterapi og EFT” og set videoen ”Kom godt i gang med tankefeltterapi og EFT” – bogen sendes til dig med posten videoen får du på et link så du kan streame den.

 


KURSUS DATOER 2019

UDSOLGT D. 06. – 07. september 2 dage Århus se mere her.

D. 25. – 26. oktober  2 dage Vejle se mere her.

D. 09. – 10. november 2 dage København se mere her.

 

KURSUS DATOER 2020

Vejle 31. januar -1. februar – se mere her.

København 8.-9. februar – se mere her.

København 11.-12. marts – se mere her.

Århus 20.-21. marts – se mere her.

København 28.-29. marts – se mere her.

København  29.-30. maj – se mere her.

København  7.-8. august –  se mere her.

København  2.-3. september – se mere her.

Århus  4.-5. september – se mere her.

Vejle 24.-25. oktober – se mere her.

København 7.-8. november – se mere her.

 

LÆS MERE

På denne hjemmeside kan du læse den nyeste viden om TFT og EFT

Du kan læse mere om hvad du får ud af grundkruset her. 

 

PRIS

kr. 3.495.- inkl. grundbog og video.

Der betales et depositum på 500 kr ved tilmelding – restbeløbet senest 1 mdr. før kursusstart. Ved framelding senest 1 md.r før kursusstart returneres depositum.

 

TILMELDING
kontor@mygind.dk eller tlf 70 278 288


SPØRGSMÅL
Har du spørgsmål til kurset eller er i tvivl om noget, kan du kontakte Inge Halmø, på tlf. 40 40 11 47 eller mail inge@mygind.dk

KURSUSBEVIS OG RAB-POINT
Efter endt kursus modtager du et kursusbevis på, at du har gennemført to dages grunduddannelsen, som giver dig muligheden for at tage terapeut uddannelsen.

Kurset er desuden RAB godkendt og giver dig 14 RAB-point.

 

KURSIST UDTALELSER

Jeg har være på TFT begynderkursus hos Heilesen og Mygind i maj 2011. Jeg var en smule skeptisk, da jeg ankom. Jeg tænkte, at det kan da ikke være så simpelt, som det lyder til, og selvom jeg med min 15 års erfaring indenfor personlig udvikling anser mig selv som værende åben overfor nye metoder, så syntes dette at være lige simpelt nok. Men den skeptisk blev hurtigt dræbt af søde, sjove og behagelige undervisning. TFT-metoderne formidles på en autentisk måde, så hver deltager får størst mulig udbytte af de 2 dage. I dag bruger jeg de metoder dagligt i mit arbejde med mennesker der vil tilbage til livet , og jeg kan ikke bare varmt anbefale alle at tage et TFT kursus hos Heilesen og Mygind; jeg syntes at alle skal give sig selv den gave at lære disse simple og effektive redskaber, for nogle gange er det bare det simple, der virker.

Kathia Schierning stifter af Prana Mind Institute

Tak for et forunderligt intro kursus i Vejle forleden. Tror sørme, jeg er ved at fatte, hvordan det kan ske, at det hænger sammen. Bolette Tak for to fantastiske dage. Det har været en stor oplevelse at lære jeres teknikker lidt bedre at kende. Jeg var meget spændt inden jeg kom og følte mig hurtigt tryg ved de andre deltagere og ved den humoristiske og meget inkluderende undervisning.

Christine

Takket været ikke mindst den fine undervisning, fik jeg givet mig selv det kærlige spark bag i jeg trængte til…. :-)
Gitte