EN UDDANNELSE DER VIL FORANDRE DIT SYN PÅ SUNDHED/SYGDOM OG VEJEN TIL HURTIGERE HELBREDELSE!


PSYKOSOMATISK FORSTÅELSE, ANALYSE AF SYMPTOMER OG DET AT LÆGGE EN TERAPI PLAN

Vil du være blandt verdens bedste terapeuter/behandlere/sundhedspersonale? Så kan du have stor glæde af at gennemføre terapeut uddannelsen i METAsundhed.

METAsundhed har fundament i menneskets urbiologi, hvorfra der bygges bro mellem følelser, oplevelser, overbevisninger, fysiske symptomer og psykiske ubehag/problemer. Som terapeut afsted kommer denne forståelse, at give din behandling et anderledes holistisk billede, som er meningsfuld for dine klienter. Når klienten forstår denne sammenhæng, øges chancen for at der kan ske helbredelse på alle planer.

DET DU LÆRER ER

På denne uddannelse læreR du, indenfor en terapeutisk ramme, at hjælpe klienter til at forstå deres sygdom i et METAsundhedsperspektiv, samt udarbejdelse af en komplet terapiplan, i forhold til de ting der afdækkes i METAsundhedsanalysen.

Du vil blive indviet i hvordan vi og vores hjerne, har udviklet os igennem evolutionen. Du vil få en større indsigt i hvorfor vi har udviklet de enkelte organer, der styres af et af de fire hjernelag, samt hvilket relæ der styrer hvilket organ.

Du vil få et kraftfuldt personligt selvudviklingsværktøj.

FORSTÅ DIG SELV OG ANDRE

Du vil blive bedre til at forstå både din egen og andres proces i et sygdomsforløb. Terapeut-uddannelsen i METAsundhed er noget for dig, hvis du ønsker at forbinde videnskabelig præcision med selvansvar, selvforståelse og større bevidsthed, samt vejen til hurtigere helbredelse.

AT8V0695_web


KVANTESPRING

På denne uddannelse får du mulighed for at tage et kvantespring, både som terapeut og menneske. Du lærer at finde det som trigger klienten og dennes UDIN´er, for derefter at lave den rette terapiplan til den enkelte. Uddannelsen foregår som en blanding af teori og praksis, hvorefter der afsluttes med mundtlig eksamen og skriftlig prøve på sidste modul.

Endelig certificering sker når man har afleveret og fået godkendt 5 gode METAsundhedscases – klienthistorier.

OPSLAGSVÆRK I METASUNDHED

Du vil under forløbet få udleveret det danske opslagsværk, hvor 200 organ- relaterede sygdomme vil være beskrevet. I opslagsværket beskrives ligeledes hvilken fase klienten befinder sig i, eksempler på konflikttemaer samt det biologiske formål med symptomet.METAsundhed/metamedicin - IMMA

IMMA – THE INTERNATIONAL META-MEDICINE ASSOCATION

Vores uddannelse følger reglerne for uddannelse af META-Health practitioners, som udstukket af den internationale METAsundhedsorganisation IMMA. Og vi er medlem af METAsundhed Danmark.

FORUDSÆTNINGER

Inden uddannelsen er det et krav at man har taget grundkurset: “Din intelligente krop – 2 dages grunduddannelse i METAsundhed” eller har set DVD’en med grundkursus i METAmedicin, der kan købes her.

Derudover er det også en forudsætning at man har tilegnet sig en følelsesforløsende metode, som for eksempel “Tankefeltterapi og Emotionel Frihedsteknik.

body_bg2DATOER 2020 –  12 DAGE

Modul A 13-16. mar + modul B 14-17 maj -modul C 20-23 aug  København dagskole læs mere KLIK HER

Modul A 17.-20. apr. + modul B 18.-21. jun. + modul C 8.-11. okt. Jylland – Tornby . Læs mere KLIK HER


PRIS OG PRAKTISK INFO

Alle uddannelsesforløb har 125 timers uddannelse hvoraf 98 timer er klasseundervisning, altså i alt 12 dage.

I Jylland foregår uddannelsen med logi, mad sørger man selv for, mens det i København foregår som almindelig dagskole.

Prisen er kr. 19.500,-  i København og med logi i Jylland er i delt dobbeltværelse. Enkeltværelse koster kr 2.500

For at reservere din plads betales der et depositum på 5.000 kr. ved tilmelding. Depositum refunderes ved framelding senest 1. måned før kursus start.

AFBETALING

Alternativt er der mulighed for en afbetalingsordning, der løber op til max. 12 måneder og koster 200.- kr. pr. afdrag i administrations gebyr.

Skal du have uddannelsen genopfrisket, kan du tage hvert modul til kr. 4.000 eller hele uddannelsen for kr. 8750 altså alle 3 moduler.

Uddannelsen er et obligatorisk modul på andet år af HM Psykoterapeut-uddannelsen.

Ovennævnte priser der gælder for de studerende, der tager METAsundheds terapeut uddannelse for sig. Hvis man deltager på det fulde forløb af HM Psykoterapeut-uddannelsen, opnås en besparelse.

Tilmelding tlf 70 278 288 eller e-mail kontor@mygind.dk

Har du nogle spørgsmål til uddannelsen eller er i tvivl om noget, er du velkommen til at kontakte Hanne Heilesen tlf. 21 67 78 83 eller mail hanne@mygind.dk


KURSIST UDTALELSER

Hvilken indsigt??

At sygdom ikke bare er sygdom, men der er SÅ meget mere i det. Det er SÅ spændende en verden at bevæge sig ind i.
Og man får et helt andet syn på livet. På den gode måde.

Hvad det har gjort for mig personlig?

Hele mit liv har jeg lidt af dødsangst og sygdoms angst. NU kan jeg vende det rundt og se på det med helt andre øjne. Nu er det lige før det er helt spændende at finde ud af hvor smerterne eller evt sygdomme kommer fra.
Jeg kan slet ikke få armene ned efter jeg har taget uddannelsen. Jeg er fri for min angst ( begge) jeg er fri. Det er næsten for godt til at være sandt. Jeg har sat mig selv fri!!.  Jeg har fået mit liv igen. Det her er uden tvivl det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv.

Vil jeg bruge det i mit hverdag?

Det er helt klart noget jeg vil bruge i min hverdag. Jeg kan slet ikke lade være.

Vil jeg anbefale uddannelsen til andre?

Helt klart. Wauw tænk andre kan få den indsigt jeg har fået, tænk hvor stor en forskel den her viden kan gøre i folk. Sikke en gave!! Har lyst til at råbe det højt og fortælle alle hvor vildt den her viden er!!
Så ja for pokker, jeg vil anbefale den til alle på min vej.

Kærlig hilsen
Dorthe Stig ❤️

Jeg har taget metasundhedsuddannelsen hos Mygind og Heilesen, og såvel grundkursus, som det videre forløb har været en fantastisk øjenåbner. Instruktørerne har været super skarpe og dygtige, og vi har foruden en masse ny og til tider indviklet viden, virkeligt også fået rørt latter musklerne. Jeg ser frem til selv at anvende metasundhed sammen med EFT som terapeut i et fremtidigt virke.

Personligt har jeg fået en hel ny befriende vinkel at anskue kroppens processer. Denne nye viden gør det mindre tungt.. og nærmest interessant 😉 … at fejle noget. Metasundhed hjælper mig helt bestemt på min rejse!

I min optik burde metasundhed ind i undervisningsplanerne på alle skoler, så befolkningerne verden over, kan blive frie til at vælge og “fejle” noget i tryg forvisning om, at kroppen selv kan tage sig af det, og der er (hurtig) lindring i energiterapi og personlig indsigt.

Denne sygdomsforståelse er befriende, og kommer til at betyde mindre kemisk medicin og kirurgi i fremtiden, det er jeg sikker på.

Jeg anbefaler alle at uddanne sig i metasundhed for personligt eller professionelt virke. Lars Mygind og hans team har været en sand fornøjelse at studere hos. Tak 🙂

Hilsen
PB