Mindeord for Hanne Mygind Heilesen

*1962 – ✝︎ 2021 – Hanne gik bort den 26. august 2021

Hanne Mygind Heilesen

Skrevet af Rosalina Reiter

Hanne var et sjældent engageret og dedikeret menneske, der i kraft af sin kærlige og strukturerede måde at være på, formåede sammen med Lars og hele staben i Mygind Institute, at gøre instituttet til det, det er i dag.

Hanne var stort set altid positiv, og kunne skelne stort fra småt, og når det var nødvendigt, kunne hun skære det bort, der ikke fungerede mere.

Hanne var rummelig og fleksibel, og god til at samle bolde op, også når der var et hav af dem i luften, og det ikke altid var helt gennemskueligt hvordan disse skulle landes.

Hun skar på sin egen facon igennem til benet, og forstod at knytte gode folk omkring sig, så stort set alle der kendte hende følte sig set og imødekommet af hende.

Hannes overblik og strategiske evner rakte langt, og gav en tryghed og et flow der stille og rolig på sindig jysk vis, førte Mygind Institute fremad i storm og stille hav…

Som det modne menneske Hanne fremstod som, var hun villig til at se på egne fejl og mangler. Hanne var god til at reparere relationer ved uoverensstemmelser.

Hanne havde mennesker omkring sig, som hun havde kendt gennem mange år, dels i familen, Lars, arbejdslivet og fritiden -hvor det især var heste der var hendes passion.

Hanne formåede at holde en hårfin balance mellem sit privatliv og sit arbejds- og fritidsliv.

 

Igennem årene arbejdede Hanne mere og mere holistisk med sundhed og sygdom, ikke mindst grundet hendes egne 19 år med cancer, som hun levede med uden at identificere sig med den.

Hanne formåede også i denne sammenhæng at leve livet i nuet med fokus på det der stod hendes hjerte nært og som gav hende glæde og energi i hverdagen. Hun var altid parat til at se tingene fra flere sider, og havde oftest overskud til at være med på sjov og humor.

 

Det at heale sig selv og andre var endnu en af Hannes spidskompetencer, og Hanne så meget klart og præcist de mekanismer og sår som vi mennesker bærer rundt på hver især.

Med sine clairvoyante evner viste hun mange mennesker muligheder for transformation, og hjalp dem til at heale sig selv, til liv i større overensstemmelse med deres eget indre.

Hanne var meget præcis i sine ordvalg, og kunne med enkelte sætninger få mennesker i kontakt med essentielle dybder i sig selv

 

Hanne havde en evne til på sin egen stille facon at sætte sit præg og sin finger på alt omkring hende.

Hun var den fødte leder, der formåede at give sine sparringspartnere en tillid og anerkendelse, så de følte sig værdsatte og betydningsfulde.

På sin venlige og diplomatiske måde, formåede Hanne at få os alle til at yde vores bedste.

 

Hanne Heilesen døde d 26.08.2021 efter mange års healing og behandling, såvel med alternativ som traditionel behandling for cancer.

 

Hanne efterlader sig et stort tomrum, der er meget svært at erstatte.

 

Tak for dig Kære Hanne , smukke Sjæl.

Kærligst Rosalina

 

 

Om Hanne Mygind Heilesen

Hanne Mygind Heilesen var specialist inden for traumer. Hun underviste på Mygind Institutes uddannelser i Transbiologisk Traumeterapi og psykoterapi.

Hun var medforfatter til bøgerne ”Tankefeltterapi & EFT” og “Tankefeltterapi – løsninger lige ved hånden” samt instruktør af flere DVD’ere fra Frog & Toad Publishing.

Hun elskede livet og nød hver eneste dag. Hun prøvede at gøre de ting hun havde lyst til og beskæftigede sig med det som gav mening. 

Hanne var meget optaget af livskvalitet, og hvordan man kunne forbedre denne. Hanne arbejdede med mange forskellige slags mennesker.

Hannes udgangspunkt for at arbejde med mennesker

Hanne startede som åndedrætsterapeut i 2000 og har siden taget andre former for terapeutiske uddannelser og kurser. Hanne arbejdede fuldtid indenfor terapi/uddannelse siden 2003.

I 2007 stødte hun på Institute for the Study of Peak States og siden da uddannede hun sig så meget som muligt indenfor denne metode. Idéen er at næsten alle traumer opstår før fødselen – hun arbejdede derfor meget med kombinationer af regression og Terapeutisk Tapping.

Hannes håb var, at vi i Danmark bliver bedre til at forene kræfterne om at tilbyde holistisk behandling indenfor det etablerede system, således at der ikke længere er noget der hedder alternativ behandling.

Hanne håbede også, at vi vil blive bedre til at lære at forebygge sygdomme af naturens vej. Her troede hun at Terapeutisk Tapping, Den Psykosomatiske Traumemodel og Transbiologisk Traumeterapi vil komme til at gøre en kæmpe forskel.

 

Navn          Hanne Mygind Heilesen

Født           *1962 – ✝︎2021 Hjørring (Tornby)

Gift med     Lars Mygind i 1999

Fritidsinteresser

Ridning, heste, familieliv

Terapeutiske uddannelser

2019 – 2021   Spirituel Psykoterapeut – Reg. Psykoterapeut FaDP

2014 – 2015   NES Health Practitioner

2012 – 2014   METAsundhedstræner

2008 – 2010  Peak States Advanced Training (avanceret traumehealing)

2008               Grundkursus i METAsundhed

2007 – 2008  Peak States Therapy Training – certificeret som Peak States Terapeut

2007               EAP (Equine Assisted Psychotherapy)

2005 – 2006  SMC StressProfilen – Profdoc Work AB

2003 – 2005  Bevidstolog – Institut for kernebevidsthed

2002 – 2003  Tankefeltterapeut – TFT Denmark

2000 – 2001   Action Profiler – Leading Edge People

1996  – 2000  Åndedrætsterapeut – People Development

Erhvervsbaggrund

2003 – 2021   Mygind Institute, grundlægger

2002 – 2003  TK Development, Aalborg, Pressemedarbejder

2000 – 2002  Leading Edge People, UK, Management konsulent

1998 – 2000  Dow Jones, København, Journalist

1997  – 1998  Selvstændig Butiksindehaver

1994  – 1997  Inter Ikea, Belgien, Fundmanager

1988  – 1994  Børsmæglerselskabet Børssyd

1988.              Cand. merc.

SONY DSC

Hanne Mygind Heilesens fond/legat

Vi har besluttet at der på alle kurser og uddannelser afsættes en plads til én værdigt trængende.

En begrundet ansøgning sendes til lars@mygind.dk