VELKOMMEN TIL UNIVERSET om TAPPING, TANKEFELTTERAPI, EMOTIONEL FRIHEDSTEKNIK OG TERAPEUTISK TAPPING

OBS – se vores hjemmeside: TANKEFELTTERAPI.DK  som indeholder let forståelig viden og en gratis E-BOG om: tapping, tankefeltterapi(TFT), emotionel frihedsteknik(EFT) og terapeutisk tapping.


Flere millioner mennesker i Danmark og udlandet, har allerede benyttet sig af  tapping, TFT (tankefeltterapi) og EFT (Emotionel Frihedsteknik), hvor de der igennem har fået det bedre. Da metoden er uden bivirkninger, er der ingen begrænsninger for hvad den kan bruges til. Hvis du har ubehag, hvad enten det er psykisk eller fysisk, så skal du overveje at prøve TFT/EFT.

Tankefeltterapi og Emotionel Frihedsteknik er en revolutionerende metode, som vender op og ned på tidligere påstande om, hvor lang tid det tager at lindre psykiske og fysiske problemer. Metoden er skånsom, virker meget hurtigt og har en høj grad af succes.

(Tankefeltterapi og Emotionel Frihedsteknik og terapeutisk tapping er stort set det samme), Heilesen & Mygind er på linje med eller bedre end kravene til Klinisk EFT i USA.

I en Argentinsk undersøgelse af klienter med angst, oplevede 90% en bedring, mens 76% blev frie for symptomer med TFT og EFT, på gennemsnitligt 3 behandlinger. Vi har selv behandlet mange tusinde mennesker siden 2002 og har erfaret, at det er en effektiv og simpel metode, der kan anvendes af alle.

METODEN ER OGSÅ GODKENDT SOM EN EVIDENSBASERET BEHANDLINGSFORM I USA.

TFT/EFT kombinerer Østens viden om kroppens energibaner med psykologisk samtaleterapi. Kroppens energi baner, kendt fra akupunktur, stimuleres med en let banken forskellige steder på kroppen, samtidig med den behandlede fokuserer på sit ubehag. Resultatet er en forbløffende effektiv behandling, der hurtigt og effektivt eliminerer psykisk og fysisk ubehag. Tankefeltterapi er udviklet, af den amerikanske psykolog Dr. Roger Callahan i 1980 og senere hen i 1993 udviklede hans mest succesrige elev Gary Graig, en version af teknikken og kaldte den Emotional Freedom Techniques.

FORSKELLEN PÅ TANKEFELTTERAPI OG EMOTIONEL FRIHEDSTEKNIK (TFT/EFT)

I TFT banker man på akupunkturpunkterne i en bestemt rækkefølge udfra hvilken følelse/problem der er årsagen.

I EFT banker man alle punkterne i en vilkårlig rækkefølge, samtidig  siger man nogle bestemte sætninger, som beskriver det problem der arbejdes med.

Begge metoder er særdeles effektive og fokuserer på problemet der skal behandles og benytter de samme punkter at banke på.

Heilesen og Mygind er den eneste skole, der benytter begge metoder af terapeutisk tapping.

NÅR DEN RATIONELLE TANKE GIVER OP

Langvarige behandlingsforløb i traditionelle terapiformer viser sig jævnligt uden effekt. Det kan måske lykkes at opnå en dyb forståelse af problem og årsag, men kroppen gemmer stadig på en ubevidst refleks, der gør at ubehaget fortsætter alligevel og til stadighed vil blive trigget. Det er derfor nødvendigt at tænke i krop/tanke/følelse som en helhed, når man behandler psykiske og fysiske problemer.

BAG OM TANKEFELTTERAPI OG EMOTIONEL FRIHEDSTEKNIK

TFT/EFT tager udgangspunkt i krop, føle – og tænkehjernen. Mange mennesker befinder sig i deres tænkehjerne og tror, at de kan rationalisere sig ud af problemerne, men i virkeligheden befinder problemet sig ofte i kropshjernen, hvor vi ikke har den store indflydelse, uden specifikke redskaber som fx TFT/EFT, der kan forbinde tankerne, det følelsesmæssige og det fysiske. På ganske kort tid kan ubehaget fokuseres, behandles og forløses, med denne meget simple og yderst effektive teknik.

TFT poster elevmnateriale 2016 V3

VI HAR 80% SUCCES VED BEHANDLING AF PTSD (POST TRAUMATIC STRESS DISORDER)

I vores undersøgelse behandlede vi 21 PTSD ramte personer, hvoraf ca. halvdelen af dem var hjemvendte soldater. De fik gennemsnitligt 6 behandlinger, hvad er meget få behandlinger, til en lidelse som PTSD

droppedImage
86% havde fået det markant bedre med tankefeltterapi
og 50% kom helt af med deres PTSD,

9% havde ingen effekt, 1 ud af de 21 fik det dårligere af
behandlingen.

Flere af dem som fik det bedre, havde forsøgt mange
andre behandlinger uden held.

Du kan læse mere om forsøget her: http://friforptsd.dk

SUCCES RATEN ER PÅ OVER 85%!

Her bare nogle af de ting man nemt og enkelt kan behandle med denne fantastiske teknik

Stress
Afhængighed

Traumer
Panik/angst anfald
Sorg og kærlighedssorg
Skyldfølelse
Fobier
Vrede/jalousi
PTSD
Tvangstanker/lidelser
Fysiske smerter
Psykiske smerter
Koncentrationsproblemer
Depression
Seksuelle problemer
Samlivsproblemer
Hyperaktivitet
Tandlægeskræk

OVER 3.000 CASES I VORES DATABASE

Vi har over 3.000 cases i vores database, med folk der har fået det bedre med TFT/EFT

Her er for eksempel et udpluk fra kategorien smerter:

1. Smerter i knæet

2. Mange smerter i fødderne

3. Længerevarende hovedpine

4. Hovedpine og ondt i ryggen

5. Nakke/skuldersmerter samt problemer med at dreje hovedet

Du kan selv søge videre i databasen!

Vælg den kategori/problem du vil læse om, og dyk ned i mere end 1800 mirakel historier under Klient erfaringer og ligeledes over 1200 under Terapeut erfaringer.

GRUNDKURSET I TFT/EFT ER FOR ALLE – DET KAN FORANDRE DIT LIV!

Mange mennesker har oplevet mirakler på vores grundkurser, med blot en demobehandling og behandlingen har forandret deres liv. Ikke nok med det, lærer du et nemt og simpelt værktøj, der kan tages frem hver gang, der opstår et ubehag, resten af dit liv.

Vi har behandlet deltagere på grundkurset for bl.a.: PTSD, angst, mange forskellige fobier, lavt selvværd, afhængighed, skriveblokering, sorg og tab, fibromyalgi, psykiske og fysiske smerter. Hvis du vil have det markant bedre end du har det i dag, og samtidig lære verdens nok mest effektive værktøj, til lindring af både fysiske og psykiske ubehag, på kort tid og med holdbare resultater, så skal du komme på et af vore to-dages grundkurser, hvor du lærer at behandle dig selv og dine nærmeste, for de mest gængse ubehag.

Kom på grundkurset allerede i dag, se kommende holdstart nær dig her.
Se kommende holdstart

KURSIST UDTALELSER

Jeg har være på TFT begynderkursus hos Heilesen og Mygind i maj 2011. Jeg var en smule skeptisk, da jeg ankom. Jeg tænkte, at det kan da ikke være så simpelt, som det lyder til, og selvom jeg med min 15 års erfaring indenfor personlig udvikling anser mig selv som værende åben overfor nye metoder, så syntes dette at være lige simpelt nok. Men den skeptisk blev hurtigt dræbt af søde, sjove og behagelige undervisning. TFT-metoderne formidles på en autentisk måde, så hver deltager får størst mulig udbytte af de 2 dage. I dag bruger jeg de metoder dagligt i mit arbejde med mennesker der vil tilbage til livet , og jeg kan ikke bare varmt anbefale alle at tage et TFT kursus hos Heilesen og Mygind; jeg syntes at alle skal give sig selv den gave at lære disse simple og effektive redskaber, for nogle gange er det bare det simple, der virker.

Kathia Schierning stifter af Prana Mind Institute

Jeg synes, det har været utroligt givende at tage overbygningen på TFT/EFT. På en lærerig og inspirerende måde, er viden om praksis blevet givet videre fra Lars, der var underviser.
Jeg føler mig meget inspireret til at bringer dette gode budskab videre og vise, hvordan det kan hjælpe med at forløse følelsesmæssige traumer.
Det har været skønt at følge den udvikle jeg selv har været igennem uddannelse som TFT/EFT-terapeut.
Fantastisk, er det at se, hvordan problematikker kan forløses på en enkel og meget effektiv måde.
Sammenholdet blandt deltagerne er også helt unikt og ikke til at undvære.

De bedste hilsner fra
Line Thrane Bak

 

Tak for et forunderligt intro kursus i Vejle forleden. Tror sørme,  jeg er ved at fatte, hvordan det kan ske, at det hænger sammen. Bolette Tak for to fantastiske dage. Det har været en stor oplevelse at lære jeres teknikker lidt bedre at kende. Jeg var meget spændt inden jeg kom og følte mig hurtigt tryg ved de andre deltagere og ved den humoristiske og meget inkluderende undervisning.

Christine

BLIV MERE FORBEREDT MED VORES Video PRODUKTER

Vi hører fra vores kursister, “at kunne tage vores kurser som streaming video inden overbygningen, gør dem ekstra velforberedte”.

Kom nemt og enkelt i gang med vores 2-dages populære grundkursus i TFT/EFT på video hjemme i din stue og gense materialet flere gange og blive godt klædt på.

Læs mere her.

rsz_tankefeltorange2-547x700