Type: Klient

Kategori: Smerter

Kort beskrivelse: Smerter

Beskrivelse af problem: Længerevarende hovedpine.

Behandling: Hovedpine.

Jeg havde hørt lidt om TFT, og mit problem var, at jeg havde haft hovedpine i et stykke tid.
Behandlingen startede med, at jeg blev spurgt om, hvor lang tid hovedpinen havde stået på, og fra 0-10 hvor stort var mit ubehag, og dette var i hvert fald 10. Så startede behandlingen ved, at jeg blev banket meget blidt på forskellige steder, og der fremkom tydeligt mange spændinger i skuldrene, på en skala var det igen 10. Efter nogen tid, hvor Elsebeth banker blidt videre, føler jeg mig meget lettere i hele min krop, nu er min krop – mine tanker – så afslappet, at mit ubehag er blevet til 0, hvilket er meget mærkeligt for mig.
Efter denne behandling, har der ikke været hovedpine eller anden ubehag, men jeg må tilstå ,selvom min tro på alternativ behandling er lille, så overrasker det mig meget, at jeg / kroppen har taget imod Elsebeth`s behandling, og tydeligt mærket det i min krop. Efterfølgende har jeg oplevet ting, som har fået mig til at tænke på TFT og Elsebeth`s ord, det har givet mig ekstra ro, føler jeg.

Resultat: N/A

 
Category

2021 © Copyright | Mygind Institute ApS | Skovbrynet 1, Tornby 9850 Hirtshals | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en masse spændende informationer direkte i din indbakke!

Du kommer til at modtage en masse værdifuldt indhold.

Du kan godt glæde dig!

Tak for din tilmelding. Du vil løbe modtage vores nyhedsbreve. Glæd dig!