BETALING

IFPF ApS modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron og Mastercard. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes, undtaget er ydelser(foredrag, kurser, uddannelser) som betales med det samme.

Alle beløb er i Danske kroner og incl. moms. Med mindre andet er angivet, uddannelser er uden moms

IFPF ApS krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

FORRETNINGSBETINGELSER FOREDRAG

Vi refunderer ikke billetter til foredrag med mindre foredraget bliver aflyst

FORRETNINGSBETINGELSER KURSER OG UDDANNELSER OG AFBESTILLING

Afbestilling af kurser, uddannelser.

Er der indbetalt depositum på 500 kr. for et grundkursus, og man samtidig har modtaget grundkursuspakke som enten indholder en fysisk bog som sendes til ens adresse og online video links med lydbog/e-bog på mail, så modregnes værdien af dette i depositum hvis man vælger at annullere tilmelding. Se priser i webshop for den enkelte pakke.

Kurser der købt online i webshoppen hvor start dato på kurset, er indenfor 30 dage mistes fortrydelsesretten.

Med mindre andet er anført gælder følgende:

 • Mere end 60 dage før kursusstart: Det indbetalte beløb refunderes mod et fradrag af DKK 2.000 pr. person.
 • 60-40 dage før kursusstart: Det indbetalte beløb refunderes mod et fradrag af DKK 5.000 pr. person.
 • 60-30 dage før kursusstart: Det indbetalte beløb refunderes mod et fradrag af DKK 5.000 pr. person.
 • Under 30 dage før kursusstart: Den deltageren har ikke krav på godtgørelse. Herefter er det indbetalte beløb tabt.
Certifikat: Udstedes når alle krav hertil er opfyldt og uddannelsen fuldt betalt.
Flytning til andet modul. Det kan lade sig gøre såfremt der er plads. Prisen for at flytte svarer til gentagelse af kurset og koster 1/2 pris. Eksempel: hvis uddannelsen koster 19.500 for 12 dage og fire dage flyttes til et andet hold så koster det 19.500/12=1625 1625×4=6.500 / 2= 3.250kr at flytte modul.

REJSER

 • Rejser kan kun betales med bankoverførsel eller via en PBS ordning.
 • Mere end 60 dage før afrejsen: Det indbetalte beløb refunderes mod et fradrag af DKK 2.000 pr. person.
 • 60-30 dage før afrejsen: Det indbetalte beløb refunderes mod et fradrag af DKK 5.000 pr. person.
 • Under 30 dage før afrejsen: Den rejsende har ikke krav på godtgørelse. Herefter er det indbetalte beløb tabt.


LEVERING

IFPF ApS prøver at efterstræbe at afsendelsen af ordrer indgået før kl. 10:00 bliver sendt samme dag. Ordrer indgået efter kl. 10:00 bliver først afsendt dagen efter.

IFPF ApS sørger for levering med GLS eller Post Danmark (med mindre andet angives) til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog at GLS og Post Danmark overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Post Danmarks kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. IFPF ApS kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS eller Post Danmark. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender IFPF ApS naturligvis en ny leverance uden beregning.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af GLS og Post Danmarks målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage. IFPF ApS tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering.

Levering til Færøerne, Grønland og udlandet sker med PostDanmark.

REKLAMATIONSRET

IFPF ApS yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles IFPF ApS indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder IFPF ApS ikke returneringsomkostninger.

Reklamation og varereturnering
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

IFPF ApS

Ålborgvej 12
4793 Bogø By

telefon 70 278 288

kontor@mygind.dk

Varereturnering aftales individuelt – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af faktura, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Refusion
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt ved bankoverførsel, og IFPF ApS har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.

FORTRYDELSESRET

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

Kurser der købt i webshoppen hvor start dato på kurset, er inden de 30 dage mistes fortrydelsesretten.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på kontor@mygind.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Husk at medsende fakturanummer.

Varens stand, når du sender den retur.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Det vil sige at forsegling på forseglede varer ikke må brydes.

Returnering

OBS! Husk følgende, når du sender dine bøger retur:

1. Vedlæg kopi af faktura eller følgeseddel eller skriv ordrenummeret på et stykke papir og vedlæg varen.

2. Varen skal pakkes forsvarligt ind, helst i pap, så den ikke tager skade under transporten. Det er dit ansvar, at varen ikke bliver skadet ved returnering. IFPF ApS forbeholder sig retten til at refundere beløbet forholdsmæssigt ved modtagelse af skadede eller brugte varer.

3. Du skal selv betale fragtomkostningen ved at returnere varen til IFPF ApS.

4. Pakker skal sendes med omdeling. Pakker sendt uden omdeling vil ikke blive modtaget.

AFLYSNING

I tilfælde af aflysning kan man vælge at flytte til en anden dato eller få sine penge retur.

KLAGE MULIGHEDER

Hvis du vil klage over en vare eller tjeneste købt hos os, kan du indgive en klage til:

Center for Klageløsning i Konkurrence og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby

Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk

Eller her: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=DA

BETALING I RATER ELLER PÅ ABONNEMENT MED PBS ELLER KREDITKORT

1 TILTRÆDELSE AF FORRETNINGSBETINGELSERNE

Enhver betaling i rater eller på abonnement på www.mygind.dk (“Sitet”) og de produkter og ydelser der tilbydes på Sitet (“Ydelserne”) er omfattet af disse forretningsbetingelser (“Betingelserne”).

1.1 Betingelser for IFPF ApS

Udover indeværende Betingelser gælder Betingelserne for IFPF ApS, som du har accepteret ved oprettelse af din gratis profil. Disse kan genlæses her:

IFPF ApS Betingelser

2.1 Betalingskort

Betaling kan ske med PBS eller følgende betalingskort: Dankort, Visakort, Mastercard. Ved betaling med betalingskort benyttes SSL (Secure Sockets Layer) teknologi til at kryptere dine data, således at ingen andre har mulighed for at læse dine betalingsoplysninger.

2.2 Betalingsperioder

Perioden aftales individuelt. Abonnementsbetalingen betales ved tilmeldingen. Betalingen for de efterfølgende måneder opkræves hver måned.

2.3 Opsigelse og fornyelse

Abonnementet fornyes kun efter aftale.

Opsigelse kan normalt ikke finde sted.

Ønsker du at opsige, skal dette ske skriftligt ved at sende en email til kontor@Mygind.dk og inkludere det pågældende navn, telefon- og kundenummer. Med en grundig begrundelse for opsigelse.
De betalingsoplysninger som du afgiver ved dit første brug af dit betalingskort (kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre), gemmes og opbevares på en sikker måde. Af sikkerhedsmæssige årsager har du ikke mulighed for senere at se oplysningerne på Sitet. Du vil efter hvert træk på dit betalingskort modtage en kvittering for betalingen pr. e-mail i overensstemmelse med reglerne i forbrugeraftaleloven § 11 og 12.

2.4 Fortrydelsesret

Du har 14 dages fuld returret efter købet af ydelserne. Såfremt der er mere end 30 dage til levering. Kurser der købt online i webshoppen hvor start dato på kurset, er inden de 14 dage mistes fortrydelsesretten.

Ønsker du at fortryde købet, skal du senest 14 dage efter du har afgivet din bestilling give besked til:

IFPF ApS

Ålborgvej 12
4793 Bogø By

CVR nr 42220396

telefon 70 278 288

kontor@mygind.dk

Du bedes vedlægge din faktura, hvorefter pengene vil blive sat retur på den konto, oplys bankkonto.

 1. REKLAMATION

Reklamationer over ydelserne kan sendes til adressen i punkt 2.4. Reklamationer skal afgives i rimelig tid efter at manglen er opdaget.

IFPF ApS har ret til at afhjælpe eventuelle mangler, med mindre afhjælpningen vil påføre IFPF ApS uforholdsmæssige omkostninger.

 1. SIKKERHED

Alle data behandles strengt fortroligt og opbevares på en teknisk og organisatorisk sikker måde, der forhindrer data i at blive tilintetgjort, fortabt, forringet, misbrugt eller at komme uvedkommende til kendskab. IFPF ApS garanterer dog ikke for dine data, og er derfor ikke ansvarlige for evt. tab heraf, hvis ovennævnte tekniske og organisatoriske forhold i øvrigt er efter persondatalovens forskrifter. IFPF ApS vil på din anmodning give dig tilstrækkelige oplysninger til at du kan påse, at de nævnte tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger er truffet.

 1. ÆNDRING AF VILKÅR

5.1 Betingelserne og gebyr

IFPF ApS er til enhver tid berettiget til at foretage ændringer i Betingelserne samt indføre et gebyr for tilbagebetaling, jf. punkt 2.3, uden varsel, hvis det skønnes forretningsmæssigt nødvendigt. Meddelelse herom vil blive givet på Sitet i rimelig tid inden ændringerne træder i kraft. Ændring i Betingelserne eller forhøjelse af gebyret giver dig ikke ret til at opsige abonnementet med kortere varsel end efter punkt 2.3.

Væsentlige ændringer i Betingelserne eller indførsel af gebyr vil blive meddelt dig skriftligt. Ved væsentlige ændringer i Betingelserne eller forhøjelser af gebyret, kan du opsige dit abonnement med én måneds varsel fra ikrafttræden af de nye Betingelser.

5.2 Priser

IFPF ApS er berettiget til løbende at foretage ændringer i priserne for dit abonnement med tre måneders varsel med gyldighed for næste abonnementsperiode. De til en hver tid gældende priser fremgår af Sitet.

5.4 Ophævelse af aftalen

Såfremt du misligholder Betingelserne er IFPF ApS berettiget til uden varsel at opsige samarbejdet. Hvis du har betalt for en abonnementsperiode, som løber efter denne opsigelse, vil der ikke blive refunderet noget beløb.