Type: Klient

Kategori: Smerter

Kort beskrivelse: Smerter

Beskrivelse af problem: Smerter i knæet.

Behandling: Anna var lige startet på sin uddannelse som tft-terapeut, og var selvfølgelig ivrig efter at komme i gang med at banke.
Hun var på besøg hos mig og spurgte om der ikke var noget jeg fejlede, som hun så kunne banke væk. Jeg har for nogle år siden fået skiftet mit venstre knæ ud, men har hele tiden haft smerter atligevel. Jeg har altid været meget glad for at gå ture i fjeldene, men det har været svært med sådan et smertende knæ. Anna ville så prøve at få smerten væk, jeg var meget skeptisk, og sørgede for at fortælle hende at jeg ikke troede på det her. Vi startede med at jeg skulle sige hvor ondt det gjorde, og jeg havde en sud på 7, men jeg fortalte også at om jeg f.eks. skulle gå i trapper ville det komme op på en sud 9 eller 10. Anna sagde at det var ok., at jeg var skeptisk, og begyndte så at banke forskellige steder rundt på kroppen. Imens fik jeg at vide at jeg skulle tænke på smerten, og at den aldrig gik væk, -og det var nemt at tænke på, fordi jeg viste at smerten selvfølgelig aldrig ville gå væk.
Efter et stykke tid begyndte jeg at føle en behagelig varme omkring knæet, det syntes jeg var mærkeligt, fordi Anna rørte aldrig ved knæet?
Efter ca. 15 min. var sud nede på 0, jeg troede selvfølgeligt ikke på det, og skyndte mig at fortælle Anna at det jo altid var værst når jeg f.eks. gik i trapper. Vi havde nogle gode trapper hvor vi var, så Anna sagde til mig at jeg skulle gå ud til trapperne og tage turen op og ned et par gange.
Ingenting skete, smerten var væk. Det er helt utroligt efter en behandling for 6 måneder siden, er smerten stadig væk, og jeg går i trapper hver dag, og har også været nogle fjeld ture siden

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396