Type: Terapeut

Kategori: Fobier

Kort beskrivelse: Klient kommer med en stærk fobi for bier/hvepse. Kl. fortæller i starten at hun har angst ved alt med de bier/hvepse ( at de stikker, at det gør ondt, at de flyver efter hende og bliver ved med at stikke, at de angriber hende).

Behandling: Jeg starter med en traume sekvens da kl. mærker ubehag som en trykken i maven og SUD er på 7. Mens jeg laver traume sekvens, begynder kl. at fortælle som første gang hun oplevede angst for bier/hvepse. Det var engang for nogle år siden da de i bofællesskabet havde bikuber og hun og nogle veninder tog hvide bi-udstyrsdragter på og de karakteristiske hjælme. De kom til at gøre noget, som provokerede bierne og de fløj efter dem. Jeg tror det er UDIN. Så vi blev der i den situation. SUD steg til 10.
Vi lavede en sætning på” Selvom jeg er bange for at bierne ikke vil lade mig være; elsker…..”. SUD faldt til 3 efter tre runder. KL. blev mere specifik i sin angst og fandt frem til at det helt sikkert var mængden og lyden af bierne/hvepse.
Jeg fandt en YouTube video med bi-lyde og afspillede den samtidig med at vi bankede Fuld Sekvens. Kl. havde meget svært ved at være i lyden af en masse sværmende bier. SUD steg til 10 igen. Jeg bankede Fuld sekvens til lyden af bi summen og sætningen “Selvom jeg er bange for lyden af bier, så elsker….”. Jeg bankede 5-6 runder og SUD faldt til 0.
Kl. var vildt overrasket.

Resultat: Jeg lavede en kontroltest af sætningen “ selvom jeg er bange for at bierne ikke vil lade mig være….” og SUD var 0.

Klient ønsker at komme tilbage for at arbejde med angst for hajer.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396