Type: Terapeut

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Anette går til Tennis. De er en gruppe der spiller sammen. En dag siger en af mændene Kim til Anette, at han ikke lige spiller sammen med hende i dag, da hun jo ikke spiller så godt. Anette ved godt hun nok ikke er den dårligste i gruppen, men hun bliver ked af det og føler sig dårligt behandlet og talt ned til.

Behandling: Jeg beder Anette beskriver, hvor følelsen sidder i kroppen. Hun kan ikke rigtig føle den i kroppen. Hun siger den ligesom sidder mest i hendes hoved og hendes tanker.
Jeg vender hendes batterier.
Hun har mange ord og forklaringer og jeg må fastholde hende på ubehaget ved at føle sig som den dårlige i gruppen.
Hendes ubehag er på 8.
Jeg banker en fuld sekvens på sætningen: ”Selv om Kim synes, jeg er dårlig, så elsker og accepterer jeg mig selv 100 %”.
Anette ved ikke rigtig om ubehaget er faldet, men siger alligevel at det nok er faldet til en 6.
Hun siger: ”Jeg kan jo også bare fokusere på, at jeg elsker mig selv”.
Jeg beder hende fokusere på ubehaget og virkelig mærke, hvad det gør ved hende at føle sig som den dårligste.
Jeg banker en fuld sekvens på sætningen: ”Selv om de andre vil ikke spille med mig, så elsker og accepterer jeg mig selv fuldt og helt”.
Ubehaget er ikke rigtig faldet.

Jeg vælger at lave en Matrix på hende. Hun banker på sig selv og henter en hjælper ind til at heale situationen. Hun ønsker ikke flere hjælpere. Hun føler sig helt rolig, fredfyldt og let – og lysende oppe ved hals og ansigt.
Og mens det nye positive billede af situationen forplanter sig, banker jeg på mirakelpunktet i 3 minutter.
Efterfølgende vender vi tilbage til tennisbanden og Kim der siger, at Anette ikke spiller så godt og hun føler ikke noget ved situationen. Den er lige meget. SUD er på 0.

Der var tale en om behandling.

Resultat: Da Anette efterfølgende skal spille tennis, fylder det, at hun nok er den dårligste i gruppen, ikke for hende længere.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396