Type: Terapeut

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: En følelse af magtesløshed og at være en fiasko. Klients datter er selvmordstruet og klient føler hun har spillet fallit som mor. SUD 10

Behandling: Sessionen foregår over Zoom, da der er Nedlukning af landet (april 2021).
Kl. har en følelse af, at alt hvad hun har gjort er til ingen verdens nytte. Kl. bliver rørt så snart vi går i gang. Jeg starter med at bedre kl. om at vende batterier mens hun fortæller og sætter flere ord på sit ubehag. Jeg vurderer at det primært er ´tanker´ som tynger ubehaget. Vi starter således med at banke Fuld Sekvens med sætningen “selvom jeg er bange for at min fiasko tager livet af (datters navn) , så elsker….”. Vi prøvede en sætning med at sige “selvom jeg er bange for at min fiasko tager livet af min datter, så elsker….”. Men ubehaget var størst da hun satte sin datters navn ind i sætningen. SUD var på 10.
Kl. bankede Fuld Sekvens 4 omgange og gråden stoppede på de to sidste runder. SUD faldt til 5. Kl. var meget træt og udmattet og vi stoppede sessionen. Jeg anbefalede hende at banke fuld sekvens på sig selv, når hun fik ubehag.

Resultat: To uger efter tog vi en zoom session mere. Kl. havde det langt bedre. Hun havde banket fuld sekvens hver dag. SUD var dog stadig på 5. Vi bankede sammen på samme sætning og SUD faldt til 0.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396