Type: Terapeut

Kategori: Angst

Kort beskrivelse: Klient på 18 år har angst for at hendes forældre skal dø. Hver gang de skal ud af huset (job, arrangementer mm) er kl. bange for at der skal ske dem noget, og hun bliver nødt til at ringe flere gange til dem, for at sikre sig at de er ok. SUD 10.

Behandling: Jeg starter med at lave en traume sekvens, da kl. mærker ubehag i maven, SUD falder til 5. Da jeg fornemmer at det er tanker som gør kl. angst, laver jeg en sætning ´Selvom mine forældre dør og jeg bliver helt alene, elsker og respekterer jeg mig selv`. Sætningen var meget ubehagelig at sige og SUD steg til 10 igen og kl. begyndte at græde, da hun skulle gentage sætningen. Jeg blev faktisk lidt usikker på, om jeg var gået for langt, da kl. brød voldsomt sammen i gråd og angst. Jeg bankede 4 omgange med Fuld sekvens og kl. stoppede med at græde og der var et ubehag på 2. Ingen fysisk følte symptomer i krop. Jeg bankede Fuld sekvens med ´den sidste rest´ og SUD faldt til 1. Sluttede det hele af med Gulv til Loft og SUD forblev på 1.

Resultat: Klient kom igen en uge efter, da angsten kom igen, men dog ikke med fuld styrke som de andre gange. Vi prøvede med sætningen ´Selvom jeg bliver alene, så….`, men den var der ingen ubehag på. Så vi genoptog sætningen `Selvom mine forældre dør og jeg bliver alene, …..´. SUD på 8. Jeg bankede 3 runder og SUD faldt til 0.
Kl. blev meget overrasket over at SUD faldt til 0, men var sikker på at det ville komme tilbage. Jeg gav hende den lille pamflet med Den Fulde Sekvens med hjem, så hun kunne banke sig selv, når hun mærkede angsten komme.
Det har hjulpet en del, men angsten er ikke helt væk.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396