Type: Terapeut

Kategori: Stress

Kort beskrivelse: Alt for stor arbejdsbyrde, ingen egenomsorg, arbejdet er vigtigere

Behandling: Klienten lever en stresset tilværelse med en alt for stor arbejdsbyrde, hun er selvstændig advokat og sidder på kontoret 14-16 timer i døgnet, føler at hun altid er bagud med opgaverne, det hele hober sig op og bliver uoverskueligt. klinterne ringer fra morgen til sent aften, min klient tager altid telefonen uanset hvornår klienterne ringer, hun kan ikke sige nej til opgaver eller sige fra. Min klient har et stærk forhøjet stressniveau.
Vi starter sessionen med en samtale om livet, arbejdsgangen på kontoret og om at passe på sig selv. jeg banker håndkant og klient funder hurtig frem til en sætning der rammer en SUD på 8.
Vi vender batterier og tager tre omgange med fuld sekvens og ni punktsbehandling på sætningen
"selvom jeg kan ikke overskue det og jeg kan ikke se mig selv ud af det, så elsker og accepterer jeg mig selv 100 %" efter tre runder er SUD på 0
Derefter siger klienten "jeg ved ikke hvad jeg vil og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre" denne sætning giver et ubehag/SUD på 6, vi banker tre runder fuld sekvens og ni punkts behandling på sætningen "selvom jeg ikke ved hvad jeg vil og ikke ved hvad jeg skal gøre, så elsker og accepterer jeg mig selv 100 %.

SUD på denne sætning er nu i 0 også

Resultat: Klienten har skrevet og fortalt at hun har fået mere ro på og går til opgaverne med en helt anden energi og får sagerne bearbejdet og afsluttet. Har ringet til klienter udskudt sager.
Jeg har mødtes med min klient igen og jeg kan mærke og se roen, hun er også blevet gladere.
Hun talte om at blive nødt til at finde ud af hvilke sager hun skal tage ind, det der er hendes ekspertise, og ikke ukritisk at tage rup og stub det giver for mange mindre sager der tager tid.
Hun kunne holde et par fridage med ro i sindet. Det har jeg ikke set før. Hun er virkelig nået langt på disse 14 dage.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396