Type: Terapeut

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Klient vil gerne arbejde med hun tit bliver vred og intolerant overfor andre, der ikke tænker selv. Hun går i forsvar ved at trække sig eller bruge vrede som forsvar. Synes selv hun er for grov over for folk.

Behandling: Jeg banker på håndkanten, mens jeg spørger ind til overstående og om klient kender den/de følelser fra et tidligt minde. Klient kommer tilbage som barn, hvor hun ikke følte sig hørt og set af moren. Og følte sig ensom og forkert. SUD er 7
Vi finder en sætning der hedder ”selvom min mor synes jeg er forkert, så elsker og accepterer jeg mig selv” og ”selvom min mor ikke vil høre mig, så elsker og accepterer jeg mig selv” som begge har en SUD på 7.

Jeg laver fuld sekvens på klient og veksler mellem sætningerne. De bliver banket ned til 6→ 5→ 4→ 3 og jeg laver ”gulv til loft” 2 gange. Så er den på 1-2 og laver en fuld sekvens med sætningerne igen og den ryger i 0.

Resultat: Jeg spørger indtil om klient føler sig fredfyldt, let og roligt, som bekræfter. Jeg banker 3 min. på mirakelpunkt og tester hende med sætningerne igen bagefter, hvor de stadig har en SUD på 0.

Et halvt års tid efter tester vi sætningen ”selvom min mor ikke vil høre på mig”. er den på 0,5, den bonger en lille smule ud synes klient. Og sætningen "selvom min mor synes jeg er forkert…” er på 0.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396