Klient-erfaringer Her kan du vælge gruppe, f.eks. angst, og finde klienterfaringer med tankefeltterapi om netop det problem du søger.

Filtér efter:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fritekst søgning:

Behandler
Beskrivelse
Problem
Vis
Ilona Bechsgaard
Fobier
Fobier
Pia Mandalis
Traumer
Jane Engelmann
Jeg kommer til en TFT/EFT behandling hos Jane, da jeg er blevet vred på et forældrepar til min søns kammerat. Jeg er vred på forældrene fordi de har besluttet, at drengene ikke må være sammen mere. Jeg føler, at jeg og min søn er bliver uretfærdigt behandlet. Dette kommer sig af at de 2 drenge har været i klubhuset, hvor der støder andre unge til, og de drikker alkohol og de tilstødende drenge begår hærværk. Forældrene til kammeraten var ikke hjemme og de bebrejder mig, at jeg ikke tjekkede op på de unge i klubhuset. Jeg er skuffet og såret over den måde forældreparret agerer på, og er meget vred på dem.
Andet
Brit Guldbjerg
Overspisning
Spiseforstyrrelser
Mette Marie Noe
Mette Marie havde skrevet på en social gruppe på facebook at hun tilbød billige kanintimer i TFT og jeg har stor interesse i personlig udvikling.
Andet
Mette Underlien
Jeg har det ofte ret svært på arbejdet. Jeg føler, at de andre er meget bedre end mig. Jeg er bange for, at de andre vurderer og bedømmer mig og ikke synes, at jeg er god nok. Og det er jo dybest set fordi, jeg ikke selv synes jeg er god nok. Det hæmmer mig meget i dagligdagen og gør, at relationer til mine kolleger bliver lidt anstrengt engang imellem.
Præstationsangst
Jette Falster (www.spott.dk)
Angst
Angst
Steen Lindholm Hansen
Andet - hader kogt blomkål
Andet
Kirstine Bjerre
Flyskræk
Andet
Helene Weiskvist
haft hovedpine siden igår på arbejdet. Kan ikke sige om der skete noget særligt. Det sidder i højre side af nakken gående op i panden. Værst i panden. SUD 7
Smerter
Anja Starup
Sidelæns piskesmæld
Andet
Anja Vraa
Depression
Depression
Lailah Johansson
Smerter
Smerter
Berit Sauer
Andet - Overvægtig
Andet
Ingelise Annesen
Skilsmisse, job og veninde.
Stress
Iben Hayduk
Der er noget galt med mig
Traumer
Charlotte Loose
Jeg tør ikke ikke at være i lukket rum og elevatorer
Fobier
Rikke Lykke Kallesen
Grænseoverskridende adfærd og invaderet personligt rum
Traumer
Birgit Møldrup
Sygemeldt med stress efter svær skilsmisse. Jeg påtager mig alt for meget ansvar. Sorg og afmagt over at mine børn ikke trives og, at min x-mand reagerer, som han gør overfor vores børn og mig.
Stress
Lea Bastiansen
Frygten for at miste
Traumer