EN UDDANNELSE HVOR DU BLIVER KNIVSKARP TIL AT FINDE DET FØLELSESMÆSSIGE TEMA BAG SYMPTOMER OG SYGDOMME


 

TAG ET KVANTESPRING SOM MENNESKE OG BEHANDLER

Vil du være blandt verdens mest forstående terapeuter/behandlere/sundhedspersonale?

Så kan du have stor glæde af uddannelsen i Den Psykosomatiske Traumemodel.

Den Psykosomatiske Traumemodel har fundament i menneskets urbiologi, hvorfra der bygges bro mellem følelser, oplevelser, overbevisninger, fysiske symptomer og psykiske ubehag/problemer.

Du vil blive bedre til at forstå både din egen og andres proces i et sygdomsforløb. Uddannelsen i Den Psykosomatiske Traumemodel er noget for dig, hvis du ønsker at forbinde præcision med selvansvar, selvforståelse og større bevidsthed, så vi giver dine klienter de bedste muligheder for at få det bedre.

Som psykosomatisk traumeanalytiker giver din behandling et holistisk billede, som er meningsfuld for dine klienter. Når klienten forstår denne sammenhæng, øges chancen for at der kan ske bedring på alle planer.

EN UDDANNELSE DER GIVER DIG ALT HVAD DU SKAL BRUGE FOR AT SKABE DE BEDSTE MULIGHEDER FOR DINE KLIENTER

På uddannelsen lærer du:

  • At hjælpe din klient med at forstå deres sygdomme i et psykosomatisk traumeperspektiv
  • At finde præcise triggere og UDIN’er hos din klient, som ligger bag ved de enkelte symptomer.
  • At udarbejde en komplet terapiplan, for at hjælpe din klient til at arbejde holistisk på alle områder for at få det bedre.
  • Sammenhængen mellem specifikke symptomer, relæer i hjernen og følelsesmæssige temaer.

OPSLAGSVÆRK I DEN PSYKOSOMATISKE TRAUMEMODEL

Du vil under forløbet få udleveret det danske opslagsværk, hvor mere end 200 organ-relaterede sygdomme vil være beskrevet. I opslagsværket beskrives ligeledes hvilken fase klienten befinder sig i, eksempler på konflikttemaer samt det biologiske formål med symptomet.

 

FORSKELLEN PÅ ANALYTIKER- OG TERAPEUTUDDANNELSEN

Som psykosomatisk traumeanalytiker (9 dage) lærer du at lave en psykosomatisk traumeanalyse. UDSOLGT Analytiker kan tages på 14 dage på La Palma i  januar/februar 2023 META-analytiker-La-Palma_2023 UDSOLGT

Som psykosomatisk traumeterapeut lærer du det samme som en analytiker. Derudover kommer du også til at lære mere om traumebaserede adfærdsmønstre, når flere traumer tilsammen skaber en tilstand, vi kalder en konstellation. Du kommer også til at gå mere i dybden med at lave en terapiplan og det terapeutiske rum.

 

LÆR AT FINDE DE PRÆCISE FØLELSESMÆSSIGE TEMAER BAG SYMPTOMER

body_bg2


PRAKTISK INFO


PRIS

Alle uddannelsesforløb har 150 timers uddannelse hvoraf 126 timer er klasseundervisning, altså i alt 18 dage.

I Jylland foregår uddannelsen med logi, mad sørger man selv for, mens det i København foregår som almindelig dagskole.

Prisen er kr. 25.000,-  i København og inkl. logi i Jylland er i delt dobbeltværelse. Enkeltværelse koster kr 3.000

For at reservere din plads betales der et depositum på 5.000 kr. ved tilmelding. Depositum refunderes ved framelding senest 1. måned før kursus start.

AFBETALING

Alternativt er der mulighed for en afbetalingsordning, der løber op til max. 12 måneder.

Skal du have uddannelsen genopfrisket, kan du tage hvert modul til kr. 4.000 eller hele uddannelsen for kr. 11.750 for alle moduler.

Uddannelsen er et obligatorisk modul på andet år af MI Psykoterapeut-uddannelsen.

Ovennævnte priser gælder for de studerende, der tager psykosomatisk traumeterapeutuddannelsen for sig. Hvis man deltager på det fulde forløb af Mi Psykoterapeut-uddannelsen, opnås en besparelse.

 

KRAV FOR AT BESTÅ

For at blive certificeret psykosomatisk traumeanalytiker eller -terapeut skal du:

  • Bestå en skriftlig prøve uden hjælpemidler
  • Aflevere 5 skriftlige cases
  • Bestå en mundtlig demonstration af en psykosomatisk traumeanalyse i plenum

 

METAsundhed Danmark

Vores uddannelse følger reglerne for uddannelse, som udstukket af den danske forening for METAsundhed og vi er medlem af METAsundhed Danmark.

FORUDSÆTNINGER

Inden uddannelsen er det et krav at man har taget grundkurset: “Din intelligente krop – 2 dages grunduddannelse i METAsundhed” eller har set DVD’en med grundkursus i METAmedicin, der kan købes her.

Derudover er det også en forudsætning at man har tilegnet sig en følelsesforløsende metode, som for eksempel “Tankefeltterapi og Emotionel Frihedsteknik.

CERTIFICERING

Endelig certificering sker når man har afleveret og fået godkendt 5+5 gode METAsundhedscases – klienthistorier.

TILMELDING: LÆR AT FINDE DE PRÆCISE FØLELSESMÆSSIGE TEMAER BAG SYMPTOMER

 

Har du nogle spørgsmål til uddannelsen eller er i tvivl om noget, er du velkommen til at kontakte Lars Mygind tlf. 70 278 288 eller mail kontor@mygind.dk

AT8V0695_web


KURSISTUDTALELSER

Jeg kan slet ikke få armene ned efter jeg har taget uddannelsen.

Hvilken indsigt??

At sygdom ikke bare er sygdom, men der er SÅ meget mere i det. Det er SÅ spændende en verden at bevæge sig ind i.
Og man får et helt andet syn på livet. På den gode måde.

Hvad det har gjort for mig personlig?

Hele mit liv har jeg lidt af dødsangst og sygdoms angst. NU kan jeg vende det rundt og se på det med helt andre øjne. Nu er det lige før det er helt spændende at finde ud af hvor smerterne eller evt sygdomme kommer fra.
Jeg kan slet ikke få armene ned efter jeg har taget uddannelsen. Jeg er fri for min angst ( begge) jeg er fri. Det er næsten for godt til at være sandt. Jeg har sat mig selv fri!!.  Jeg har fået mit liv igen. Det her er uden tvivl det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv.

Vil jeg bruge det i mit hverdag?

Det er helt klart noget jeg vil bruge i min hverdag. Jeg kan slet ikke lade være.

Vil jeg anbefale uddannelsen til andre?

Helt klart. Wauw tænk andre kan få den indsigt jeg har fået, tænk hvor stor en forskel den her viden kan gøre i folk. Sikke en gave!! Har lyst til at råbe det højt og fortælle alle hvor vildt den her viden er!!
Så ja for pokker, jeg vil anbefale den til alle på min vej.

Kærlig hilsen
Dorthe Stig ❤️

En fantastisk øjenåbner

Jeg har taget metasundhedsuddannelsen hos Mygind og Heilesen, og såvel grundkursus, som det videre forløb har været en fantastisk øjenåbner. Instruktørerne har været super skarpe og dygtige, og vi har foruden en masse ny og til tider indviklet viden, virkeligt også fået rørt latter musklerne. Jeg ser frem til selv at anvende metasundhed sammen med EFT som terapeut i et fremtidigt virke.

Personligt har jeg fået en hel ny befriende vinkel at anskue kroppens processer. Denne nye viden gør det mindre tungt.. og nærmest interessant 😉 … at fejle noget. Metasundhed hjælper mig helt bestemt på min rejse!

I min optik burde metasundhed ind i undervisningsplanerne på alle skoler, så befolkningerne verden over, kan blive frie til at vælge og “fejle” noget i tryg forvisning om, at kroppen selv kan tage sig af det, og der er (hurtig) lindring i energiterapi og personlig indsigt.

Denne sygdomsforståelse er befriende, og kommer til at betyde mindre kemisk medicin og kirurgi i fremtiden, det er jeg sikker på.

Jeg anbefaler alle at uddanne sig i metasundhed for personligt eller professionelt virke. Lars Mygind og hans team har været en sand fornøjelse at studere hos. Tak 🙂

Hilsen
PB