Type: Klient

Kategori: Smerter

Kort beskrivelse: Smerter

Beskrivelse af problem: Smerter m.m. fra helvedesild

Behandling: Jeg har haft en kronisk sygdom i mange år, og får meget medicin for det, blandt andet får jeg me-get kortison, som gør at mit immunforsvar ikke fungerer særlig godt. For 3 år siden fik jeg helve-desild i min venstre ansigtsnerve. Det var meget smertefuldt og jeg havde langvarigt udslet – også mit øje var påvirket. Lægerne sagde til mig at dette ville vare et ½ år, så ville det gå over. Det kom ikke til at holde. Der var intet medicin der hjalp, selvom jeg prøvede alskens forskellige midler, bå-de almindelige receptmidler, men også flere alternative midler bl.a. slangeliniment.
Jeg havde efter 2 år stadig en del smerter, mit syn var påvirket, men det værste var at jeg fik næ-sten daglige anfald af kløe og uro som sad inde i hovedet og under huden. Anfaldene var så vold-somme så når de kom, var jeg lige ved at skrige, og jeg kunne på ingen måde ”klø” det væk. Under anfaldene kunne jeg ikke tænke eller koncentrere mig om noget som helst andet end at klø tilbage. Disse anfald kom hyppigt om aftenen og varede mellem 10 og 15 minutter, og der var faktisk ikke noget der hjalp. Derfor tilbød min datter Wicki at give mig TFT behandlinger for disse anfald.

Under et anfald spurgte Wicki mig, hvor slemt dette var på en skala fra 1 til 10. Det var på 10. Wicki begyndte at banke mig på håndkanten og derefter masserede hun det ”ømme” punkt. Deref-ter bankede hun forskellige steder på mit ansigt (det var rigtig ubehageligt – det var jo samtidig dér det kløede).
Efterfølgende skulle jeg sige forskellige sætninger, og ”rulle” med øjnene. Ret hurtigt kunne jeg mærke at jeg faldt til ro, og efter ca. 10 minutter var det helt væk.

Mine anfald er siden hen aftaget, og når Wicki har været til stede, har hun behandlet mig.
Selvom hun har instrueret mig i teknikkerne og jeg selv at vender batterier og banker jævnligt, hjalp det meget bedre, når det var Wicki der bankede.

Jeg har ikke haft anfald i 1 måned nu, og jeg er helt sikker på, at det er TFT der har hjulpet.

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396