Type: Terapeut

Kategori: Præstationsangst

Kort beskrivelse: Præstationsangst

Beskrivelse af problem: Præstationsangst. Kan ikke klare en jobsamtale.

Behandling: Bare tanken om at skal til en jobsamtale giver panik. Kroppen reagerer med hjertebanken, svedige hænder, fornemmelsen af at gå i sort, nakkespændinger. Tanker om ikke at slå til. Et problem som har taget til i de sidste 2 år, og er nu nærmest ulideligt, og forhindrer M i at søge job som kunne være interessant for hende.
Jeg benytter kompleks trauma algoritme og ca. 15 – 20 min ind i forløbet, siger M, nu letter det i min nakke, kan du høre fuglene synger, kan du se solen skinner. Hvor er det bare stærk at være til. Jeg føler mig så lettet og levende.
Behandlingen varede i alt 20 min. og hun nærmest svævede ud af værelse og ned ad trappen glad, lettet og levende.

Resultat: Det bedste ved det hele er at M har fået en forøget livskvalitet på alle områder i sit liv. Behandlingen var i starten af marts og jeg ringede til hende i slutningen af maj, og hun er bare så glad og har det så godt. Har siden været til jobsamtaler, som bare har været gode. Arbejde nu med det hun gerne vil og er bare glad. M. er bevidst om at det er TFT der har ”rykket”. Hun har forinden været i et terapiforløb på ca. 3 mdr.Behandlingsperioden:
M har gået i Psykoterapi i ca. 3 mdr. behandling med TFT varede 20 min. og derefter har hun ikke været i nogen form for terapi.

 
Category

2021 © Copyright | Mygind Institute ApS | Skovbrynet 1, Tornby 9850 Hirtshals | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en masse spændende informationer direkte i din indbakke!

Du kommer til at modtage en masse værdifuldt indhold.

Du kan godt glæde dig!

Tak for din tilmelding. Du vil løbe modtage vores nyhedsbreve. Glæd dig!