Type: Terapeut

Kategori: Spiseforstyrrelser

Kort beskrivelse: Spiseforstyrrelser

Beskrivelse af problem: Spiser for meget chokolade og nødder når jeg ser fjernsyn.

Behandling: Efter beskrivelsen af hvordan W bare spiser uden overhoved at vide hvorfor, og lysten til smagen bare var for god. Jeg brugt traumaalgoritmen alt imens jeg opfordrede W til at nyde chokoladen jeg havde lagt frem (rigtig god belgisk mørk chokolade, der fik mundvandet til at løbe).
Allerede da han skulle tage det 2. stykke havde han ikke lyst til mere, jeg fik dog lokket ham til at smage, og til W. store forundring gav det ham ikke den nydelse. Chokoladen smagte ham simpelthen ikke mere på samme måde. Hele behandling to 10 min. Fra lysten til chokolade på en SEU 8 til SEU 0.
Det samme sket med nødderne.

Resultat: W undres over, at siden behandlingen som var medio april, er trangen til søde sager og nødder 0. han har på intet tidspunkt troede på at behandlingen kunne virke, men erkender dog at det er underligt at den gør. Nu ser han fjernsyn uden at savne at have noget at ”knaske” i.
Talt med ham d. 16.7. hvor han glad fortæller at det stadigvæk virker.Behandlingsperioden:
Behandlingen varede 1 x 20 min.

 
Category

2021 © Copyright | Mygind Institute ApS | Skovbrynet 1, Tornby 9850 Hirtshals | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en masse spændende informationer direkte i din indbakke!

Du kommer til at modtage en masse værdifuldt indhold.

Du kan godt glæde dig!

Tak for din tilmelding. Du vil løbe modtage vores nyhedsbreve. Glæd dig!