Type: Terapeut

Kategori: Smerter

Kort beskrivelse: Smerter

Beskrivelse af problem: En rigtig god bekendt havde haft meget ondt i ryggen i 3 uger havde været til læge og blevet scannet. Der var ingen prolaps så han havde fået masser af smerte stillende med hjem bla. morfin som så oven i hatten havde stoppet hans mave. Han har meget svært ved at bevæge sig rundt, sidde kan heller ikke og komme ud af sengen hjælper hans kone ham med. Normalt er han i god form.

Behandling: Jeg tilbyder at prøve at banke ham det vil han meget gerne. Hans smerter er lige nu 8 på SUD skalaen.
Vi starter med at banke håndkanten ca. 10 gange masser lymfe punktet i ca. 10 sekunder (OP) jeg forklarer at det er vigtigt at udføre korrektion mange gange daglig for på den måde at understøtte kroppens egen helbredelses proces
I løbet af 45 min er smerterne så godt som væk. De første 10 – 15 min rykkede det kun langsom fra 8 til 6. men vi blev ved med at behandle med traume sekvens samt kontinuerelig banke let på mirakelpunktet. Og så pludselig rykkede det og efter godt 30 min synes han ikke han overhovedet kunne fremkalde smerten.

Resultat: Han var noget forundret da han tog hjem. Virkningen holdt fuldstændig i 5 dage uden smerter, nu murre det lidt engang imellem men han kan selv holde det nede ved at banke mirakelpunktet. Han er startet på arbejde.

 
Category

2021 © Copyright | Mygind Institute ApS | Skovbrynet 1, Tornby 9850 Hirtshals | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396