Type: Terapeut

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Andet - astma og gigt

Beskrivelse af problem: Astma forværres i samværd med søskende

Behandling: Hun fortæller at hun har gigt i fingrene og astma og døjer desuden med sin mave. Hun er lille søster i børneflok og altid blevet taget mere af end sine søskende som hun siger pga. sin astma.
Hun er frustreret og vred over at hun ikke kan sige fra over for sine søskende hun føler sig utilstrækkelig og har ikke lyst til at gå i konflikt med sine søskende hun føler sig ensom udenfor ked af det og frustreret.
Beskrivelse af behandling:
hendes SUD er 10 Hun siger det sætter sig på hendes vejrtrækning og hendes hals snøre sig sammen Vi banker på hendes vrede flere gange, hun er hurtig på 7. Vi banker efter sandwichsekvens efterfølgende 9pkt behandling på vrede frustration og ensomhed. Efter 30 min er SUD på 2 og vi slutter af med fra gulv til loft
Under behandlingen trækker A.C. vejret dybt mange gange.
A. er noget træt efter behandlingen og jeg finder vand og vi aftaler at hun skal banke sig selv hjemme og drikke godt med vand hun får kort og brochure med hjem om TFT. Vi aftaler ny tid 5. januar
A. kommer som aftalt.
Hun siger hun har haft det ok. Men har haft det træls omkring juletid. Når hun tænker på julen bliver hendes astma værre og hun får ondt i sine fingre. Hun plejer jo at være sammen med dem i julen men havde ikke orket det da hun igen siger at de er så forskellige og de ikke vil acceptere hende da hun er meget spirituel. Hendes ubehag sætter sig i hendes hals og hun føler ikke hun kan få ordentlig luft. Hendes ubehag er 9 Jeg banker A. på at de ikke vil accepterer hende som hun er og hun føler sig anderledes. Vi banker på hendes ensomhed i forhold til sine søskende og flere forskellige ord som kommer frem under behandlingen, men ubehaget ligger stadig på 4-5.
Men da hun fortæller at hun føler sig anderledes, banker jeg og beder hende gentage efter mig: jeg er anderledes og selv om jeg er anderledes elsker og respekterer jeg mig selv jeg bruger traumesekvens 9 pkt. behandling og sandwichsekvens efter denne bekræftelse letter det for A. Hendes ubehag i halsen letter og hun kan bedre få luft.
Hendes ubehag går ned på 2.
Vi aftaler igen at A. banker sig selv derhjemme og får vendt sine batterier tit.
Vi aftaler en ny tid 14. januar.
A. kommer igen som aftalt og har det ret så godt hun fortæller at hun har banket sig selv og kun har lidt ondt i fingrene og hendes astma har været i ro. Jeg spørger til hvad fingre der gør ondt lillefinger og tommelfinger (tommelfinger er sorg/ dødsangst lillefinger vrede).
Da jeg ved at A. selv er meget alternativ forklarer jeg hende sammenhæng med disse fingres ubalance og hendes tilstand, falder der meget på plads for hende.
Hendes finger ubehag er på 6. Jeg beder A. fokusere på smerten i fingrene og banker hende stille og rolig.
Starter med OP ved banke håndkanten og massere det ømme punkt, så banker jeg smerte punktet mindst 50 gange, herefter udføres 9 punktsbehandlingen og jeg beder A gentage: jeg har ondt i mine fingre…Selv om jeg har ondt i mine fingre så elsker og respekter jeg mig selv.
SUD falder til 4. Jeg gentager proceduren og SUD falder til 2. så laver vi afspænding med gulv til loft.

Resultat: Efter kort tid sidder hun og bøjer og strækker fingrene og siger at lige nu er den på 0. Vi afslutter med gulv til loft.
Hun får lov at blive sidende på briksen mens jeg henter vand. Jeg spørger til om hun kan sige at hun er: rolig, fredfyldt og let. Hun svarer hun ja til.
Behandlingstiden var 1 mdr. 3 gange TFT
Efter 14 dage gik det stadig ok men hendes astma var begyndt at drille så småt.


 
Category

2021 © Copyright | Mygind Institute ApS | Skovbrynet 1, Tornby 9850 Hirtshals | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396