Type: Terapeut

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Andet - Forskellige traumer og afhængighed

Beskrivelse af problem: Komplekse traumer, herunder lavt selvværd og psykisk ubalance

Behandling: Resultaterne er endnu ikke så store, men beskrivelsen her kan give en idé om, hvordan man kan tage fat i komplekse problemstillinger:

JF har i flere år lidt af mellemsvær depression. Hun er p.t. på depressionsmedicin. Udover depressionen har JF sukkersyge, forhøjet blodtryk og er afhængig af rygning. Jeg har behandlet JF for mange forskellige ting og gør det løbende stadigvæk.

JF har af mig fået TFT for at nedbringe rygetrangen og for at bearbejde sit nogle gange lave selvværd.

Jeg har anvendt flere forskellige algorimter.

Resultat: JF har ikke fået fjernet sin rygetrang helt. Der skal fortsat arbejdes med denne. Til gengæld oplever hun generelt en meget stor ro, når der er arbejdet med TFT - læs her hvad hun skriver:

"Torsten har behandlet mig med TFT (Tanke Felt Terapi). Gjorde et ihærdigt forsøg på at få mig gjort RØGFRI, hvilket nok egentlig ikke rigtig lykkedes - ikke p.g.a. Torstens manglende evner, men min egen psykisk kraftige "modstand", på trods af et "udtalt" ønske om at ophøre.
Har også fået behandling af Torsten for "lav selvværdsfølelse" og "psykisk ubalance". Ikke fordi dette var "temaet", da vi startede, men med Torstens professionalisme og indsigt, lykkedes det ham at komme "ind til kernen" i problemstillingen, trods afværgemanøvrer og "panser" fra min side. Han er yderst kompetent og har en fin etik, som man klart fornemmer i hele behandlingsforløbet. Hans evne til at følge op på tingene gør, at man føler sig meget tryg i hans "hænder". Endvidere forstår han at videregive "værktøjer til selvhjælp". Man går ud af hans dør med en væsentlig bedre følelse indeni, en afklaring og tro på bedring.
Jeg kan kun anbefale enhver at opsøge Torsten for behandling"

 
Category

2021 © Copyright | Mygind Institute ApS | Skovbrynet 1, Tornby 9850 Hirtshals | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396