Type: Terapeut

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Andet - Angst for at miste

Beskrivelse af problem: LJ er bange for at der skal ske hendes nærmeste noget

Behandling: LJ har i mange år været bange for at der skal ske hendes søn noget. Denne angst har påvirket hende meget og ikke mindst har hendes søn oplevet effekten af den.

LJ har været i blot en enkelt TFT-behandling af ca. 30 minutters varighed.

Jeg anvendte Traume-logaritmen

Resultat: Angsten er helt forsvundet.

LJ skriver: "I mange år har jeg været utrolig bange for at der skulle ske min søn noget, og specielt efter at min mand døde, kunne jeg slet ikke klare, at jeg ikke kunne få fat i min søn, når det var helt galt begyndte jeg at ringe til hans venner for at spørge om de vidste hvor han var, og det er jo en forfærdelig situation at være i, så da jeg fik chancen for at få det behandlet med TFT = Tanke Felt Terapi af Torsten Taagefeldt gjorde jeg det med glæde.
Dagen hvor jeg skulle til behandling første gang fremkaldte jeg følelsen af angst for at miste flere gange jeg sad faktisk og græd på vej ind i bilen, så det var en følelse, der ikke var langt væk i min dagligdag.
Efter behandlingen har det ikke været muligt for mig at fremkalde følelsen, og jeg har endda været i en situation som tidligere skabte panik og tlf. opkald til vennerne, men der tænkte jeg bare, at han nok havde det godt og hyggede sig. Så min hverdag er blevet mindre stressfuld og jeg anbefaler varmt TFT."

 
Category

2021 © Copyright | Mygind Institute ApS | Skovbrynet 1, Tornby 9850 Hirtshals | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396