Type: Klient

Kategori: Traumer

Kort beskrivelse: Traumer

Beskrivelse af problem: Frygten for den angst, som jeg altid har haft

Behandling: I forbindelse med oplæsningen af min nye bog ” Tavshed blev min sang ” bombardementet af den franske skole, 21 marts 1945 fik jeg behandling af tankefeltsterapi.

Jeg skulle i en bog cafè fortælle om bogens autentiske indhold blandt andet, at jeg som 5-årig selv oplevede at være i skolen, da bomberne faldt. Frygten for den angst, som jeg altid har haft ifm. Barndomsoplevelsen blev kraftig forstærket ved tanken om at skulle fortælle om den foran et publikum

Susannes Olsens behandling med tankefeltsterapi var en stærk, overraskende og meget forløsende oplevelse. Da jeg begyndte behandlingen lå jeg – på en skala fra 1-10- på 10. Da jeg var færdig lå jeg på 1-2. Så ikke alene blev oplæsningen/fortællingen gennemført uden fejl, angst eller gråd, og nu cirka en måned senere kan jeg stadig fornemme behandlingens gode virkning, som sidder i min bevidsthed.

Bortset fra Akupunktur, zoneterapi og kiropraktik mv. er jeg til orientering ikke den største tilhænger af de mange såkaldte alternative behandlinger, men denne var en positiv overraskelse, som jeg vil vælge igen – alt efter behov.

Resultat: N/A

 
Category

2021 © Copyright | Mygind Institute ApS | Skovbrynet 1, Tornby 9850 Hirtshals | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en masse spændende informationer direkte i din indbakke!

Du kommer til at modtage en masse værdifuldt indhold.

Du kan godt glæde dig!

Tak for din tilmelding. Du vil løbe modtage vores nyhedsbreve. Glæd dig!