Type: Klient

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Andet - andet

Beskrivelse af problem: blokeringer

Behandling:
Indledende bemærkninger
Jeg er en kvinde på 39 år. Har været alene med min søn indtil han fyldte 12 år og herefter haft et forhold i 4 år. Forholdet mellem min søn og min samlever har været ekstremt anspændt og er endt med at min søn er flyttet til sin far og jeg har opgivet mit forhold til min samlever.

Siden jeg flyttede fra min søns far, da min søn var 8 måneder, har der altid været meget stille i mit hjem. Jeg inviterede kun gæster, når alting var i orden, gjort rent og der var god mad osv. Rammerne skulle være i orden.

Familiemønsteret hjemme hos mine forældre bestod i mor og far, lillebror og mig. Min bror var psykisk syg og optog meget plads pga. alle de bekymringer det selvfølgelig afstedkom, at mine forældre ingen opbakning kunne få nogle steder fra. Så jeg har set mig selv som en pige, der har meldt sig i flinkeskolen fra start og altid har prøvet at leve op til alle de forventninger, som andre muligvis har haft, men som jeg i hvert fald troede, at de bestemt måtte have til mig. Altid en A-elev i alt, hvad jeg har foretaget mig.

Jeg har sat blokeringer for mig selv, fordi alting skulle være perfekt, før at jeg kunne komme i gang med hvad som helst. Store som små ting. Og specielt har jeg haft brug for en ny tankerække i forhold til at kunne blomstre som selvstændig, så jeg kommer ud og sælger mig selv på det jeg har/kan, og ikke lader mig bremse af min perfektionisme og deri liggende usikkerhed.

Jeg ønskede, at tage fat på den ensomhedsfølelse, jeg har haft siden barnsben, selvom jeg altid har haft mange mennesker omkring mig. Den følelse, der kunne komme snigende midt i fx en fejring af mig som fødselar eller andre situationer, hvor jeg burde kunne mærke, at folk omkring mig nok fejrer mig pga., at de rent faktisk kan li´mig.

Jeg har længe haft store problemer omkring min lænd, som jeg ønskede at finde ud af oprindelsen af. Jeg havde tanker omkring en situation omkring min far, men var ikke helt klar på tankerne i forbindelse med den 1. session hos Susanne.

1. session
Under behandlingen var jeg meget forundret over de afspændinger, der kom fra min krop. Jeg er selv terapeut, og har fået mange fysiske behandlinger, hvor kroppen også reagerer. Det var tydeligt, at det var meget dybe afspændinger, som kom fra et dybere niveau – altså fra min psyke.

Min krop reagerede fysisk ved at slippe nogle meget dybe spændinger i min lænd, som jeg har været plaget af i årevis.

Det var virkelig spændende at mærke, hvordan sætningerne og de ord, der blev banket på fik mindre og mindre betydning. Og ikke mindst hvordan, der dukkede ting op fra dybet som korkpropper efterhånden som der blev plads.

Jeg var utrolig træt efter behandlingen og gik hjem og sov i 3 timer.

Opfølgning på 1. session
Jeg oplever, at min panik omkring økonomi, hvor jeg tidligere blev handlingslammet, når tingene ikke hænger sammen, er gået over i en meget tydelig accept af tingenes til stand (en ringe økonomi pga. beslutning om selvstændighed) og en ekstrem klarhed af, at jeg kan handle mig ud af tingene.

Det kan godt være, at jeg havner i fogedretten med min økonomi, men tilstanden er acceptabel fordi jeg nu er i stand til at handle mig ud af situationen og at det ikke fylder spor i forhold til mit tidligere stressniveau, når det gælder økonomi (tryghed, sikkerhed). Det er meget tydeligt for mig, at mit tankemønster har ændret sig her. Rigtig skønt.

Jeg blev efterfølgende i stand til at mærke de situationer, som har givet mig mine lændeproblemer.

Min far var i lang tid engageret i politisk arbejde og måtte dulme nerverne med alkohol, fordi hans psyke ikke kunne holde til det hårde politiske spil. Han kom meget tit virkelig beruset hjem. Jeg husker tydeligt, hvordan han kunne havne inde på mit soveværelse og lægge sig til at sove ved siden af mig på min seng. Min seng var så lille, at jeg lå i spænd specielt i lænden for at undgå at røre ved ham. Så jeg har haft noget uforløst omkring denne specielle situation og det faktum, at min mor ikke var i stand til at beskytte os børn mod utrygheden omkring en far, der ikke var sig selv pga. alkoholen.

2. session
Det var meget klart for mig, at det var ovennævnte situation, der skulle tages fat på.

Under behandlingen førte Susanne mig tilbage til min indre lille pige, som jeg ikke har haft kontakt med så længe jeg kan huske. Jeg fik sat lys og farve på hende, hun fik rottehaler, kjole med strut og laksko placeret i den smukkeste blomst, med masser af strålende farver, som gik over i en regnbue, som aldrig ender. Jeg tog pigen i hånden og omfavnede hende (jeg sidder her med glædestårer i øjnene mens jeg skriver – det står meget tydeligt for mig) og blev klar over, at jeg vil være i stand til at lege mig igennem mit liv med den fulde nydelse af de glæder der kommer til mig og en handlekraft, som nu falder mig naturlig, og som jeg ikke bliver stresset af.

Efter min oplevelse spurgte Susanne mig, om der var mere vil skulle tage fat på. Jeg følte en meget stor fred i mit indre, så jeg havde ikke behov for mere den dag.

Opfølgning på 2. session
Jeg har en ganske almindelig tirsdag aften haft hele hytten fuld af glade mennesker. Jeg lavede tzatzikien og resten af middagen blev bragt til døren af de besøgende – jeg har jo ikke økonomien til det ;o) I løbet af aftenen kom der også yderligere gæster dumpende spontant ind af døren.

Min søn havde også huset fuld i kælderen af søde, glade, unge mennesker.

Jeg kan mærke at min energi er en helt anden. Der er blevet åbnet op for nogle positive og livsbekræftende ressourcer, som jeg vil brug af resten af mit liv.

Så fra dybden af mit hjerte kommer der et universelt rungende tak til Susanne og hendes virkelig dejlige måde at være på. En omsorgsfuld, kærlighedsfyldt og menneskeklog kvinde, som jeg nærer en dyb respekt for.

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396