Type: Terapeut

Kategori: Angst

Kort beskrivelse: Susan har været en del igennem på det sidste og er angst, trist og uden energi.

Resultat: Første gang den 12/9 2016
Susan har i sine unge dage været afhængig af stoffer og har derfor i dag en stor skyldfølelse. Endvidere har Susans søn været udsat for et overfald, hvor han blev stukket med en kniv. Sud ligger på 10 når Susan tænker på, at hendes søn kunne være blevet slået ihjel.
Efter massiv op går Susan ind i følelsen, som hun kan mærke i brystet. Jeg banker på traumesektionen flere gange og efterfølgende nipunktsøvelser. Derefter ber jeg Susan forestille sig hun er på en sky, står ved siden af den og går langt væk. Derefter om hun er i sin krop. Susan er først udenfor, men kan godt komme ind i kroppen. Pludselig bliver Susan meget dårlig, da hun skal ind i kroppen og jeg tapper hende skiftevis på panikpunktet og Kravebenspunktet, så hun bliver rolig igen. Susan forklarer at da hun skal ind i kroppen, er det ligesom en regnfrakke bliver taget af hende. Susan kommer efterfølgende ned på en toer og har det godt. Jeg spørger hende om, hvordan hun ellers har det og hun forklarer, at det er slemt i øjeblikket, fordi hun lige er blevet påkørt af en bil og nu har bundet højre hånd ind, på grund af at hun blev skåret i hånden ved påkørslen. Det er slemt fordi hun nu må overlade alt til sin mand, som efter hendes mening ikke kan gøre det godt nok. Vi finder ud af, at hun har for meget kontrol, deraf den dårlige følelse.
Jeg tapper Susan for kontrol, som efter hendes mening stammer fra, at hun har været narkoman, og dengang lod alting sejle, så nu må hun have kontrol for at bøde på, at hun har været en dårlig mor.
Sud er igen på ti og Susan mærker følelsen i halsen, som er mørk lilla/sort. Efter at have tappet Susan ca. fem min. mærker hun et tomrum i maven, og lidt ligesom en tornado. Det er ikke en dårlig følelse, siger hun, men lidt ligesom at stå på et bjerg og indånde frisk luft, med en Tom følelse. Efter en masse bekræftelser ryger sud ned på en toer. Jeg spørger mere ind til tiden, da hun var narkoman.
Susan fortæller hun nogle gange lod sit lille barn være alene, da hun var narkoman og hendes stemme lyder som om hendes strube snørrer sig sammen, da hun fortæller det.
Sud er igen på en stærk tier og følelsen sidder i halsen. Jeg tapper for traumet i ca. fem min. og sud ryger hurtigt ned på en femmer, så jeg fortsætter med eft og nipunktsøvelser. Susan er god til at overgive sig, og hun ryger hurtigt ned på en toer.
Susan er rolig, fredfyldt og let om hjertet og vi bliver enige om at stoppe for i dag.
13/9
Jeg spørger hvordan det er gået siden i går. Susan fortæller hun har tisset meget og havde ondt i hovedet om aftenen, men det er væk pt.
I dag vil jeg bede Susan lave en film over sit liv. Hvad kommer op??
Fars svigt siger hun. Så jeg tapper for det at blive svigtet. Sud er på syv. Susan siger hun har fået terapi for det. Susan har tilgivet sin far, at han var alkoholiker og aldrig var der for hende. Men sud er alligevel på syv, siger jeg, så der er nok en rest af noget tilbage. Vi går i gang og Susan bliver hurtigt ked af det.
"Han har jo aldrig sagt, han var stolt af mig," siger hun, så vi tapper videre for det at være svigtet. Igen tapper jeg på traumesekvensen, laver eft og nipunkt, mens jeg beder Susan være i følelsen af svigt. Efter ca. 15 min. trækker Susan vejret stille og roligt og sud er på nul. Følelsen af svigt er væk.
Susan er også irriteret over manglende motivation til at foretage sig noget sammen med sin mand, så vi banker for irretation vendt mod Susan selv. Sud ligger på ti i starten, og ryger hurtigt ned på nul. Susan lider af dødsangst, er bange for at manden skal blive ladt i stikken alene. Sud er igen på en tier. Jeg banker Susan for angst for døden og laver traumesekvensen samt eft og nipunktsøvelser med gulv til loft til sidst. Susan kommer helt i nul, og da vi er færdige, er hun lettet og hun har lyst til at gå ud og handle.
19/9
Jeg spørger hvordan det er gået siden sidst. Susan fortæller at hun har haft en fantastisk weekend, hvor de har hygget sig fredag med at gå i Torvehallerne og lørdag besøgte de Susans forældreog. Søndagen havde brugt til at sove uden dårlig samvittighed. Energien var blevet meget bedre og humøret var helt i top.
Jeg spørger Susan hvad vi skal kikke på. Hun fortæller, hendes mor tit sårer hende, når de er sammen. Sud ligger på syv og jeg tapper på traumesekvensen og nipunkt.
Jeg beder Susan gå ind i skyen og denne gang går det hurtigere også at gå udenfor og langt væk. Da jeg spørger Susan om hun er inde eller udenpå sin krop, kommer det hurtigt, jeg er inde. Efter ti min. er sud på nul og følelsen af sårethed over moderens bemærkninger er væk.
Susan føler pt ikke der er mere at komme efter. Hun er glad og meget tilfreds.

 
Category

2020 © Copyright | Mygind Institute | Skovbrynet 1, Tornby 9850 Hirtshals | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 26468949

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en masse spændende informationer direkte i din indbakke!

Du kommer til at modtage en masse værdifuldt indhold.

Du kan godt glæde dig!

Tak for din tilmelding. Du vil løbe modtage vores nyhedsbreve. Glæd dig!