Type: Terapeut

Kategori: Smerter

Kort beskrivelse: Smerter i knæ gennem flere år

Behandling: Klienten har haft mange fysiske smerter gennem flere år og han lider blandt andet også af Morbus Bechterew. Han er helt blank på TFT/EFT og jeg valgte pga. hans mange smerter at starte med den, der fyldte mindst - smerter i hans venstre knæ. Min vurdering var, at det var den letteste vej til at opnå et mærkbart resultat, der ville kunne få ham til at opleve effekten. Klienten fortæller under behandlingen, at smerten har været der gennem de seneste ca. 5 år. Han giver smerterne en 4'er på 10 trins SUD skalaen og fortæller, at den svinger en del men at den altid er der. Jeg fører Klienten ind i smerten og bruger forskellige varianter af smertebeskrivelser. Vi er omkring de følelser det giver klienten at have smerter der begrænser ham i hans hverdag og jeg får ham til at fokusere på disse smerter. Smerten falder til 0 og under sessionen er han ude for at gå på trapper, hvor smerten kommer let tilbage til 0,1. Den forsvinder dog igen og da klienten forlader sessioner er smerten stadig 0,0.

Resultat: Ved opfølgning næste dag er smerten stadig 0,0. Klienten har svært ved at forstå dette og først på dette tidspunkt fortæller han, at hans ene miniske er flækket. Ved opfølgning efter en uge er smerten stadig væk.

 
Category

2021 © Copyright | Mygind Institute ApS | Skovbrynet 1, Tornby 9850 Hirtshals | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en masse spændende informationer direkte i din indbakke!

Du kommer til at modtage en masse værdifuldt indhold.

Du kan godt glæde dig!

Tak for din tilmelding. Du vil løbe modtage vores nyhedsbreve. Glæd dig!