Type: Klient

Kategori: Smerter

Kort beskrivelse: piskesmælds smerter

Resultat: Sonni har udført TFT på mig 2 gange

Første gang talte vi meget om mit piskesmæld og mine smerter i nakken

Jeg havde en SUD på jeg tror det var en 8 stykker mht smerter i nakken og det fik Sonni ned på tre efter et par "runder"

Jeg skulle beskrive uheldet og smerten i form og farve og kulde/varme. Det falder mig heldigvis enormt nemt at beskrive præcis det, fordi jeg tidligere har prøvet lignede behandlingsmetoder hvor man skulle beskrive det samme. Behandlingsmetoderne har ikke altid hjulpet men jeg synes det her var godt.

Efter min første TFT gik der nogle ting op for mig mht mit forhold til min kæreste, jeg savnede pludselig også min afdøde farmor rigtig meget og jeg følte mig svimmel i 2 dage efter. Ved ikke om det havde noget med TFT at gøre. Men jeg vil skrive det alligevel.

2. gang med TFT talte vi om et svigt i barndommen som stadig plager mig enormt! Så meget at jeg går på kompromis med en masse ting, hvis min kæreste (det gælder alle de kærester jeg har haft gennem tiden) tricker præcis DET!
Jeg skulle beskrive episoden fra min barndom (svigtet) og gå ind i det. Jeg begyndte at græde helt vildt og kunne mærke smerten helt indeni.
Igen skulle jeg beskrive smerten/følelsen i farver, format og kulde/varme.
Jeg skulle gentage hvad Sonni sagde mens hans bankede og så skulle jeg følge fingre og nynne og tælle til fem (kan ikke huske rækkefølgen)..

Efter 2. gang med TFT var jeg rigtig ked af det i flere dage og ENORMT træt. Og meget påvirkelig. Det gik dog over igen efter de 2 dage.

Jeg synes TFT er interessant. Jeg er opvokset med en mor som er MEGET alternativ - og jeg har derfor haft et skeptisk forhold til det fordi jeg synes hun er skør. Men jeg må indrømme at det her TFT virker meget lovende.

Jeg er glad for at være Sonnis prøveklud.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396