Type: Klient

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Tinnitus

Resultat: Jeg kom til Silvana med tinnitus, som i perioder er meget larmende inde i mit hoved. Med tinnitus kommer desværre også ofte spændinger i nakke, skulder- og hals regionen.

Jeg drøftede min situation med Silvana, og vi blev enige om at arbejde med at prøve at mindske spændingerne. Dette var min første session hos en tanke-felt terapeut, og Silvana forklarede mig grundigt hvordan hendes fremgangsmåde var, og hvorledes hun ville arbejde med mig. Jeg blev ligeledes sat ind i, hvordan jeg selv skulle deltage i behandlingsforløbet. Dette var let forståeligt og jeg følte mig i gode hænder.

Behandlingen var blid og behagelig, og jeg følte mig godt tilpas under hele forløbet. Efterhånden som Silvana arbejdede med mig, mærkede jeg hvorledes mine spændinger gradvist blev mindsket. Dette blev også bevidstgjort ved de spørgsmål, som hun løbende stillede mig under behandlingen.

Det var ret fantastisk at mærke hvordan en så blid tilgang til kroppen faktisk kunne ændre min spændte skulder-nakke region til at være afspændt.

Jeg er meget positivt overrasket over indvirkningen af tanke-felt terapi, og jeg vil helt sikkert gerne benytte denne behandlingsform en anden gang.

Efter behandlingen var jeg afspændt, men jeg var også træt. Vi gennemgik hvad der var sket under Silvanas behandling af mig, og vi snakkede, om hvordan jeg havde det efter endt behandling. Jeg blev tilbudt et glas vand og jeg kunne derefter gå derfra, hvor jeg følte mig mærkbart bedre og godt til mode, takket være Silvanas kompetente behandling.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396