Type: Klient

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Andet - jetlag

Beskrivelse af problem: Jeg skulle en måned til New Zealand og Australien. Da jeg har været der før, ved jeg, at det kan tage op til en uge rigtig at

Behandling: 1. Først fortalte Ruth mig om Tft - hvad det er og hvordan det virker.
2. Derefter fik jeg demonstreret hvor og hvordan jeg skulle banke mig. Jeg skulle også nynne og tælle til fem undervejs i et bestemt mønster. Heldigvis kunne jeg nøjes med at sige lydene inde i mig selv, og alligevel virkede de. Ellers ville jeg nok have følt det lidt pinligt.
For at være sikker på at jeg havde forstået det, skulle jeg repetere det og demonstrere det for Ruth.
3. Ruth fortalte hvornår og hvor tit, jeg skulle lave øvelserne. Jeg skulle starte dagen før afrejse og banke mig selv tre gange i løbet af dagen + "vende batterier" hver time. Under selve rejsen skulle jeg banke mig hver vågen time. Efter ankomsten 1-2 dage efter.
4. I tilfælde af, at jeg skulle glemme det, fik jeg et visitkort med bankeøvelserne som jeg tog med i pungen på rejsen.
I vores small talk bagefter, snakkede vi om, i hvilke situationer jeg muligvis kunne bruge overnævnte metoder på rejsen og vigtigheden af at tænke på ubehaget samtidig med at jeg bankede.

Jeg ringede til Ruth efter ankomsten til New Zealand. Jeg følte mig frisk og godt tilpas. Jeg havde banket m.m. som Ruth havde anbefalet. Jeg havde svært ved at sove den første nat, men jeg mener selv, at det var fordi vi sov 5 personer i samme rum. Efterfølgende nat sov jeg godt og var nu klar til at opleve.
Hjemturen gik også fint. Jeg bankede og bankede og det var jeg glad for, at jeg havde gjort, for da jeg kom hjem, havde jeg kun et par dage - så var det arbejde igen. Jeg var meget hurtigere " mig selv" end jeg før har oplevet.
Så jeg kan rolig anbefale TFT, når du skal ud på længere flyrejser.

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396