Type: Klient

Kategori: Smerter

Kort beskrivelse: Smerter

Beskrivelse af problem: Stærke smerter i nakken

Behandling: Tanke Felt Terapi hos Niels Gyldenkærne

Efter at have lidt af kroniske nakkeproblemer i ca. 10 år var jeg endelig sluppet nogenlunde af med dem via Cranio sakral terapi.

Sommeren 2002 var jeg med mit arbejde i Tyrkiet, vi havde 7 børn med som vi skulle tage os af. Under en af de daglige badeture, vil jeg forskrække en pige og dykker derfor hen hvor hun opholder sig. Jeg krummer mig sammen på bunden, sætter af og springer direkte op i en betonbro. Jeg pådrager mig en svær hjernerystelse, forstuvning af de øvre nakkehvirvler, med
mikroblødninger til følge.
Jeg får 4 manuelle behandlinger af min læge, 12 behandlinger hos kiropraktiker (som jeg selv afbryder, da jeg ikke oplever nogen effekt) til sidst opsøger jeg selv en akupunktør, her får jeg 3 behandlinger plus blid manipulation.
Han formår at behandle stivhed og hovedpine en del, dog kun med effekt i ca. 3 uger hvorefter smerten igen ligger på samme styrke. Sådan havde jeg gået i lidt over et år, da Niels Gyldenkærne foreslog, at jeg lod ham give mig en TFT behandling.
Niels bad mig beskrive hvor stor smerten var på en skala fra 0-10, hvor 10 var meget smerte. Da jeg fokuserede på min nakke var smerten på 8. Efter 1/2 times behandling var jeg ned på 2. Siden behandlingen, har den ikke været over 3 og 80 % af tiden er den under to og til tider er den helt væk i flere dage. Jeg har ikke gjort andet siden.

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396