Type: Klient

Kategori: Samlivsproblemer

Kort beskrivelse: Samlivsproblemer

Beskrivelse af problem: Vrede mod alt og alle.

Behandling: Første gang jeg hørte om TFT, var da jeg deltog på Hirtshalsmessen 2004. Her havde Lars Mygind en stand om TFT, hvor Mette også deltog.
Jeg kendet Mette da vi har børn der går i samme klasse og leger en del sammen.
Jeg havde i en længere periode haft en vrede mod alt og alle, og i mange tilfælde gik det ud over mand og børn. Jeg fik ofte at vide, at jeg var sur og meget svær at gøre til freds. Det var nærmest lige meget hvad de gjorde - så " tændte " jeg af.
Min mand irreterede mig konstant.Det irreterede mig, at jeg hver eneste dag kunne lugte øl, at han altid lige skulle omkring en eller anden på vej hjem fra job og jeg følte ofte at jeg kom i sidste række. Han kunne stort set ikke gøre noget godt nok.
Jeg havde været igennem 2 skilsmisser og nu stærkt på vej til den 3.
Jeg havde nævnt min situation for Mette. Da hun tilbød mig behandlinger, besluttede jeg mig for at prøve, jeg var godt klar over, at jeg måtte gøre noget.
1. Behandling hos Mette var lidt chokerende - men på en måde også en lettelse. Jeg har i mange år ikke fældet en tåre og har haft meget svært ved at vise mine indre følelser. Men da Mette begyndte at " banke " og spørge ind til bl.a til mit tidligere forhold med mand nr. 2 brød jeg sammen. Jeg havde fortrængt min tid sammen med ham og der kom pludselig en masse had og vrede vendt mod ham, for det han tilbød mig og mine børn i de 6 år vi var sammen.Noget jeg stort set aldrig har talt med nogen om. Jeg var jo stadig "bange " for ham. Men Mette formåede på sin rolige og behagelige måde med hendes terapi, at få min irretation og vrede vendt til at kunne acceptere.
Samtidig fik jeg mere mod til at "stå" frem og og tage kontakt til andre mennesker. Jfik mere selvtillid og fik meget nemmere ved at give udtryk for mine følelser.
Jeg var til behandling hos Mette 4 gange. I dag 3 måneder efter 1 behandling har jeg mere styr over mit liv. Jeg er ikke mere så irrtabel som før. Når det sker - så "banker" jeg lidt - og så går det som regel over ret hurtigt.
Jeg har " forsonet" mig med min mand - vi nåede lige at blive separeret og få ejendommen sat til salg. Men vi har besluttet at give det en chance til. Når jeg tænker mig om - så har han jo ikke ændret sig siden vi mødtes - og han er "GULD" værd for mine børn og mig. Han er et utrolig godt menneske og har et stort hjerte fyldt med kærlighed - ikkemindst til mine 4 børn.
Jeg bruger TFT næsten daglig - og er Mette dybt taknemlig for at fik "banket" lidt fornuft ind og fik det negative vendt til de positive. Jeg kan stærkt anbefale TFT.

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396