Type: Terapeut

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Føler sig forkert. Føler ikke at have retning i livet. Uønsket. Svært ved at elske sig selv. Sud på 7

Behandling: Jeg banker klient på håndkanten imens jeg spørger ind til de forskellige emner. Følelser som ”kan ikke holde gejsten oppe”, ”mister modet”, bliver ked af det og deprimeret”.
Jeg spørger ind til tidligste oplevelse hun kan huske med disse følelser.
Og pludselig er hun tilbage, hvor hun er spædbarn. Klienten føler hun ryger ud af sig selv og har svært ved at komme tilbage og det føles ubehageligt.
Jeg beslutter at lave en HM Matrix. Jeg guider klient til at snakke med sit yngre selv, som er spædbarn og forklare hende, hvad der skal ske.
Jeg spørger ind til klients Spædbarn, hvad de værste tanker er ligenu. Hun føler sig helt alene. ”hvorfor er min mor her ikke”? Forladthed og ”ikke blive set”.
Vi finder frem til de sætninger med størst SUD, som er ”selvom jeg ikke føler mig elsker, så er alt ok” (den har en SUD på 9-10) og ”selvom jeg føler mig utryg, så er jeg ok” (den har en SUD på 8-9).
Klients skytsengel og forældre kommer for at hjælpe. Jeg færdiggører hm matrix og klient kommer i nul og vi slutter af med at jeg banker på mirakelpunktet i 3 minutter, mens hun sidder i følelsen af fredfyldthed, lethed og ro.

Resultat: Dagen efter tester vi om hun stadig er i nul og det er hun.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396