Type: Terapeut

Kategori: Afhængighed

Kort beskrivelse: Een session af mange i behandling af senfølger efter 18 årigt gammelt hovedtraume

Behandling: Kvinde 42 år - med senfølger på 18. år efter hjernerystelse og piskesmæld. Det er aldrig "helet op".
Jeg fortæller om hvad tankefeltsterapi er og begynder efter noget tid at banke på håndryggen mens vi snakker
Efter kort tid kommer erindring fra to overgreb. Et som 4 årig og et fra for Ca 8 år siden. Klienten er helt forbavset over hvor de erindringer kom fra ligenu. Begge traumer er på SUD 10. Vi banker på første traume.
Jeg lader klienten huske tilbage og ber hende beskrive hvad der skete, imens jeg banker på håndryggen. Da jeg kan se at hun begynder at reagere med ubehag går jeg i gang med traumesekvensen mens hun fortsat fortæller om overgrebet. Tidligt i bankeprocessen fører det til en voldsom fysisk følt fornemmelse: Hun beskriver overgrebet i detaljer og beskriver hvor bange og panisk hun var. Skrækslagen i form af hjertebanken, ryster, spænder i kroppen - og forsøg på flugt fra gerningsmanden. Beskriver i detaljer hvordan der så ud på badeværelset hvor det foregik. Kæmpe ubehag SUD 10. Vi banker 2 runder SUD er 8. 2 runder mere og ubehag er 6. 2 runder mere med fuld fokus på det fysiske ubehag – nu SUD 2. Borger laver spontant om på historien og dikter at hun sparker gerningsmanden i hovedet og lader sig selv slippe løs fra ham. Vi banker videre og jeg prøver at holde hende i ubehaget. Ubehag 1-2 stykker. Vi banker videre og klienten begynder at smile let. Ubehag 0. hun fortæller at hun er sluppet væk og overgrebsmanden er hun ligeglad med – han må selv finde ud, siger hun. Vi banker på det første ubehag hun beskrev men hun kan ikke genkalde det. Ubehag 0. klienten føler sig rolig i tankerne, fredfyldt og rolig i hjertet og helt let i kroppen. 3 minutter på mirakel punktet og klienten sidder tilbage i stolen og har bare lyst til at blive siddende.

Resultat: SUD 0
Vi mødes efterfølgende 1 gang om ugen og efter ca 2,5 måned kommer der et gennembrud hvor klienten mærkbart kan mærke en bedring i senfølgerne generelt.

 
Category

2021 © Copyright | Mygind Institute ApS | Skovbrynet 1, Tornby 9850 Hirtshals | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396