Type: Terapeut

Kategori: Afhængighed

Kort beskrivelse: Jeg har behandlet mig selv for trang til chokolade efter aftensmaden

Behandling: Først vendte jeg batterier, og dernæst forestillede jeg mig en vældig stor mængde af min yndlingschokolade, der lå foran mig og ventede på at blive nydt. Mens jeg bankede mig selv med traumesekvensen, forestillede jeg mig, at jeg med stor nydelse spiste af chokoladen. Smag, duft, fornemmelse i munden under smeltning, tygning og synkning af den lækre chokolade. Bid efter bid, stykke for stykke, nydelse på nydelse. Traumesekvensen bankedes kontinuerligt, indtil nydelsen efter ca 10 min afløstes af stor fylde og mæthed samt en fornemmelse af, at nu var det virkelig nok. 9-punkt. Herefter bankede jeg på: “Selvom jeg aldrig mere spiser chokolade efter aftensmaden….”, indtil SUD var i 0. Afsluttede med GTL.
Chokoladetrangen er ikke vendt tilbage efter 2 måneder, men 2-3 uger efter behandlingen bemærkede jeg, at jeg var i gang med at erstatte chokoladecrawingen med saltede nødder. Herefter gentog jeg første behandling og erstattede forestillingen om nydelse med chokolade med billedet af at indtage og nyde store mængder af en blanding af mine saltede favoritnødder (mandler, peanuts og cashew). Her oplevede jeg hurtigt fornemmelsen af at få nok, ikke mindst af det salte. 9-punkt. Behandlingen afsluttedes med “selvom jeg mister min afhængighed af at spise efter aftensmaden...” SUD 0, herefter GTL.

Resultat: Problemet ikke opstået igen.

 
Category

2021 © Copyright | Mygind Institute ApS | Skovbrynet 1, Tornby 9850 Hirtshals | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396