Type: Klient

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Andet - Flyskræk, kvalme, opkastning

Beskrivelse af problem: Jeg skulle til USA på ferie, men var skrækslagende ved tanken om at jeg ville blive dårlig af kvalme og opkastning før flyveturen og selve flyveturen kunne jeg slet ikke overskue, da jeg var bange for at gå i panik.

Behandling: Hej Lone.
Jeg henvendte mig til dig her i Januar 06. for at komme af med min flyskræk (kvalme, opkastning osv.), da jeg skulle på skiferie i USA i slutningen af Januar.
Jeg tror bestemt at det har hjulpet. Jeg skulle bruge tankefeltterapien, og jeg har slet kørt mig selv op før ferien, som jeg normalt gør. Jeg var meget stille og rolig, jeg bankede mig selv på de steder på kroppen du lærte mig og brugte vejrtrækningsøvelserne, så det har været rigtig dejligt.
Da jeg var hos dig skulle jeg sige på en skala fra 0 til 10 hvor slemt jeg havde det. Der syntes jeg mit ubehag var så slemt, at det var på 20, da jeg tog hjem fra dig var mit ubehag på 0.
Jeg bankede mig selv på de punkter du havde lært mig, hver morgen og aften efter jeg havde været hos dig.
Natten op til rejsedagen, var jeg meget urolig i maven, og sov dårligt, men så snart jeg kom op og vi skulle af sted, var jeg rolig igen, og havde det slet ikke skidt.
På selve rejsen og flyveturen havde jeg det også fint og kvalmen viste sig kun nogle få gange og meget kort, jeg ”tog mig sammen”.
Den eneste gang hvor jeg for alvor havde det dårligt, var på hjemturen, hvor flyet over Atlanten rystede så meget, at vidst de fleste ønskede, at de var et andet sted. Så det var lidt svært at gøre noget ved. Men jeg kastede ikke op før, efter eller på turene, så det var skønt.
Alt i alt vil jeg sige, at du har hjulpet mig rigtig meget på den ene behandling, jeg nåede at få.
Så jeg kan kun sige mange tak.
Men næste gang jeg skal på ferie, henvender jeg mig højest sandsynligt igen, for at få opdateret, så jeg rigtig kan nyde min ferie og glemme det sidste af mit ubehag.
Tusind tak for hjælpen
Ha’ det rigtig godt.

Mvh. T


Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396