Type: Klient

Kategori: Smerter

Kort beskrivelse: Smerter

Beskrivelse af problem: Problem: smerter i nakke og fødder/fodled

Behandling: Klientberetning: TFT/EMT hos Lise Hildebrandt

Problemer/Resultater:
Nakkeømhed: Start SUD: 3, slut SUD 0
Ømme fødder og fodled: Start SUD 6, slut SUD 3
Stemmesvigt: Start SUD: 9, slut SUD 0

Jeg har haft i alt 5 konsultationer hos Lise Hildebrandt - over en periode på 3 mdr.

Den første gang fortalte Lise om TFT og gav mig folder og små kort med procedurer til selvbehandling. Derefter behandlede hun min (altid) halvdårlige nakke (myoser), som har generet mig i langt tid fordi jeg ikke havde fri bevægelighed i nakke og hals. Straks efter behandlingen fornemmede jeg en bedring. Efterfølgende prøvede jeg selv at gennemføre behandlingen, og nakken blev fortsat bedre og er stadig bedre end længe. Jeg har nu fri bevægelighed i nakken.

I de efterfølgende to sessioner behandlede Lise mine trætte, ømme fødder og fodled, hvilket er et problem for mig da jeg både går til dans og dyrker motionsløb. Selv om ubehaget ikke er forsvundet så føler jeg, at jeg har fået et redskab (traumesekvensen) til at arbejde videre med selv og vil fortsat bruge det. Samtidig blev jeg mere fortrolig med de forskellige banke-sekvenser, som Lise instruerede mig i.

Lise har også hjulpet mig med at gøre noget ved et stemmeproblem (sangstemme), som jeg har haft i flere måneder efter en slem forkølelse. Stemmen blev hæs, knækkede, blev "væk", hvilket var meget frustrerende for mig fordi jeg synger i et kor og meget gerne vil blive ved med det. Jeg ville gerne prøve at "forbedre" stemmen og dels fjerne frustrationen over at have en "dårlig" stemme da jeg tænkte at dette i sig selv sikkert ville forbedre den. Jeg blev instrueret i endnu en behandlingsprocedure hvor jeg skulle behandle mig selv mens Lise så på indtil jeg var fortrolig med sekvensen. Derefter behandlede Lise både det fysiske aspekt af min sangstemme og min angst for at stemmen skulle blive så dårlig at jeg blev nødt til at forlade det kor jeg har gået i gennem mange år.

Jeg har behandlet mig selv med TFT mellem sessionerne hos Lise og vil klart fortsætte hermed. Jeg synger fortsat i kor uden at stemmen ”knækker” og har for nylig deltaget i et større motionsløb med en god placering. Jeg har klart fået et øget velvære i de måneder jeg har gået hos Lise som virker professionel og god til at stille de rigtige spørgsmål.

Resultat: N/A

 
Category

2021 © Copyright | Mygind Institute ApS | Skovbrynet 1, Tornby 9850 Hirtshals | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396