Type: Klient

Kategori: Angst

Kort beskrivelse: Behandling med ud-af-kroppen oplevelse

Resultat: Min oplevelse med TFT:
1)
Min problemstilling var at blive forladt. Den UDIN, der kom frem var fra jeg var 4 år. Det kom meget bag på mig, hvor voldsomt jeg reagerede på oplevelsen, som jo var endt godt uden der var sket noget. Jeg havde måske været væk fra min familie i 5 min, men jeg var bange og ulykkelig, selvom vi var på en færge, hvor hverken min familie eller jeg kunne stå af i utide. Fra starten af behandlingen havde jeg svært ved at fokusere på et sted i kroppen, fordi det flyttede sig rundt. Jeg er ikke i tvivl om, at det handlede om, at jeg forsøgte at flygte fra ubehaget. Trods det var svært at fokusere skarpt på et sted, var mit ubehag 7-8. Det nåede dog at stige til 10 under behandlingen, hvor tårerne trillede ned af mine kinder og det var svært at trække vejret. Det lykkedes Lisbeth at guide mig gennem den hårde klump med tjærelignende midte, som blev forvandlet til en sky-lignende figur, hvor lyset (solen) skinnede mere og mere igennem. Til sidst kunne jeg glad (i en alder af 4 år - følte jeg) vinke farvel til skyen med en følelse af glæde. Skyen og jeg havde haft en god leg og skulle nu hver til sit.
2)
Vi havde arbejdet med en udin, som var gået i 0. Da vi snakkede lidt videre og skulle igang med endnu en problemstilling, mistede jeg helt jordforbindelsen. Jeg oplevede delvis, at sjælen forlod min krop - uden jeg ønskede det. Jeg har før oplevet, at jeg ligesom svæver udenfor min krop, men aldrig før i forbindelse med en terapi. Det skal siges, at jeg har været alternativ behandler i 20 år og har arbejdet med mig selv i mindst lige så mange år. Det er første gang nogen terapeut har formået at komme så langt ind til min kerne, at det er sket. Ja, emnet er kontrol. Lisbeth arbejde på mig, mens jeg skulle forestille mig, at jeg gav mig selv TFT. Til sidst lykkedes det os at få mig i nul, hvor jeg naturligvis var startet i 10. Jeg vil nærmest sige, at mit SUD lå over 10, for det er ikke helt normalt, at forlade sin krop på den måde.

Min hjemmeopgave er at give mig selv TFT på bl.a. kontrol. Her på 2. dagen havde jeg igen en delvis ud af kroppen oplevelse, men fortsatte med at banke og endte da også med at komme i 0, selvom det tog lang tid.

 
Category

2021 © Copyright | Mygind Institute ApS | Skovbrynet 1, Tornby 9850 Hirtshals | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396