Type: Terapeut

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Beskrivelse af problem: Klient med tvivl på sit virke og tale sin sandhed SUD 10.

Behandling: Behandling: Stort ubehag på 10 i solar plexus og halsen, som vi bankede ned på 5 med at vende batterier og køre traumesekvensen, da den fysisk følte fornemmelse var så stærk. Herefter var der lidt stilstand på 5. Vi undersøgte nu nøjere, hvor ubehaget var størst, i halsen eller solar plexus. Klienten fandt ud af de hang sammen med en tråd imellem sig, og vi brugte traumesekvensen til at banke ubehaget væk fra solar plexus. Det der sad i halsen føltes som et positivt ubehag, og klienten var i tvivl om det var godt eller skidt at beholde det. Hun ville til sidst gerne af med det, da spændingen ikke var rar og føltes for høj.
Vi brugte både traume og den fulde sekvens efterhånden som ubehaget skiftede karakter og stod lidt stille på 2, hvor spændingen, der sad tilbage, viste sig at handle om utålmodighed. Det bankede vi i nul med den fulde sekvens og afsluttede med at lade hvidt lys sprede sig i 3 minutter mens jeg bankede på mirakelpunktet.

Resultat: Resultat: Dagen efter var der stadig intet ubehag tilbage på at tale sin sandhed eller tvivle på sit virke. Efter tre måneder er der stadig intet ubehag.

 
Category

2021 © Copyright | Mygind Institute ApS | Skovbrynet 1, Tornby 9850 Hirtshals | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en masse spændende informationer direkte i din indbakke!

Du kommer til at modtage en masse værdifuldt indhold.

Du kan godt glæde dig!

Tak for din tilmelding. Du vil løbe modtage vores nyhedsbreve. Glæd dig!