Type: Klient

Kategori: Traumer

Kort beskrivelse: Negative overbevisninger fra barndommen

Resultat: Lidt feedback mens oplevelsen endnu står tydeligt i mig. Du gjorde et imponerende stykke arbejde som har givet meget stof til eftertanke. Jeg arbejder jo selv med bevidsthedsskift samt anerkendelse og accept, så det var rigtig interessant at opleve en helt anden metode.
Jeg bad dig hjælpe mig med at slippe en af de helt tunge sten fra opvæksten, som har været fundament for mange af mine begrænsende overbevisninger og ligeledes stress, fordi der altid var noget, der skulle ‘ordnes’.
Nemlig begrebet ordentlighed: Opfør dig nu/sid nu/spis nu/tal nu/gør det nu ORDENTLIGT!!!
Og du fandt lynhurtigt ud af, at denne ordentlighed var ensbetydende med min oplevelse af egen værdighed. Og at jeg ikke var værdig (og ikke værdig til kærlighed) hvis jeg ikke var ordentlig. Det var i sig selv befriende at du fangede og italesatte den sammenhæng. For selv efter 15 års skyggearbejde, var det tilsyneladende stadig et “blind spot” for mig . Så da du begyndte at “banke” på temaet “jeg er ikke værdig” og “selv om jeg ikke er værdig, så elsker og accepterer jeg mig selv” begyndte det faktisk ret hurtigt at slippe. Og derfor oplevede jeg at gå fra 10 - 5 på din skala meget hurtigt. Du havde fanget den helt rigtige grundsten. Du gjorde det også meget visuelt og kropsligt for mig, så jeg så helt tydeligt, hvordan det før lukkede for al energitilstrømning som et spjæld og langsomt begyndte at åbne op, og transformeret til et åbent vindue.
De sidste 5 trin nedad tog til gengæld lidt længere tid. Og på et tidspunkt begyndte det at sortne. Jeg var meget tæt på at besvime (det er ellers aldrig noget jeg bare lige gør!). Men det føltes meget stærkt. Og da jeg var landet og vi genoptog sessionen mærkede jeg en længsel og utålmodighed for at slippe det helt. Derfor oplevede jeg også at jeg nu bevidst selv fremskyndte processen for at komme på 0. Under sessionen føltes det som 0, men i retrospekt kunne det være interessant at lave en opfølgning for at understøtte processen og fjerne eventuelt resterende modstand. Måske ikke helt så effektivt som den første del.
Men på 4 dage har jeg oplevet at give mere slip efterfølgende. Jeg har tilladt tingene at flyde og jeg har tilladt mig selv at slappe mere af. Jeg har været mere nærværende med mine børn. Så der er afgjort sket en forandring - helt uden at jeg bevidst har tænkt over det - før nu hvor jeg skriver feedbacken. Det er som om forandringerne opererer lidt i det skjulte.
Tusind tak for denne oplevelse. Jeg er ikke i tvivl om metodens mange muligheder❤️🙏❤️

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396