Type: Terapeut

Kategori: Angst

Kort beskrivelse: TFT-uddannelseskursus, La Palma

Behandling: Jeg (B) spørger K hvad han har på sinde imens jeg banker på hans håndkant.
K sidder stille lidt med lukkede øjne og siger at han har fundet et ubehag han vil arbejde med. Vi taler et stykke tid om at det er mørkt og koldt hvor han bor og at mørket og kulden giver ham ubehag. Den måde ubehaget manifesterer sig på er som en brun bjælke i nakken. Der er energi i bjælken. Jeg spørger til SUD – den er på 7!
Vi taler lidt mere indtil jeg forstår hvad problemet er og foreslår ordet ”at kæmpe”. Det tager K rigtig godt imod: han siger ”ja” med et suk og siger: ”jeg skal hele tiden kæmpe”. Jeg fornemmer at der er meget energi i den sætning, dvæler et øjeblik og vælger at starte med ubehaget i nakken.
Jeg opfordrer K til at sige bekræftelsen: ”selv om jeg har dette ubehag i form af en brun, energifyldt bjælke, så elsker og accepterer jeg mig selv” imens jeg banker ham på håndkanten. Han gentager bekræftelsen efter mig, to gange imens jeg banker hans håndkant og to gange imens jeg masserer hans lymfepunkt.
Efter det laver jeg en traumesekvens og 9-punkts behandling. Imens jeg banker mirakelpunktet spørger jeg K hvad SUD er – den er faldet til 4. Efter endnu en omgang traumesekvens og 9-punkts behandling er SUD på 2 og efter endnu en omgang er SUD på 0-1.
Jeg vender tilbage til sætningen: ”jeg skal hele tiden kæmpe”. Her er SUD 7. Efter en fuld sekvens og 9-punktsbehandling er SUD 1 og efter endnu en runde magen til er SUD 0.
Jeg tjekker op på ”bjælken i nakken” – her er SUD nu 0.

Resultat: OPFØLGNING: Jeg fulgte op den 18. februar 2020 – en uge efter – hvor ubehaget fortsat var 0, både i forhold til ”bjælken” og i forhold til sætningen ”jeg skal hele tiden kæmpe”.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396