Type: Terapeut

Kategori: Angst

Kort beskrivelse: A, 51 år - angst

Behandling: A, terapeut, 51 år.
1. behandling: 12. august 2021:
Resume: ”Jeg mister mig selv”. SUD 9-10. Efter behandlingen: SUD 0.
”Jeg er ikke livsduelig”. Ved start: SUD 9. Efter behandlingen: SUD 0.
2. behandling: 16. august 2021
Resume: ”Verden har ikke tillid til mig” SUD 10 – bliver til en kropslig fornemmelse i baghovedet med SUD 5 der ”bankes til SUD 1. Efter 9-punktsbehandling er SUD 0 for både udsagn og kropslig fornemmelse.
3. behandling: 19. august 2021
”jeg er mig selv”

Resultat: Efter 1. behandling udtalte A. følgende til mig:
”For det første så oplever jeg at møde en person som jeg har fuld tillid til, og det er rigtig rart, for ellers så kunne jeg ikke det her. Jeg havde også besluttet inden jeg kom at jeg tager virkelig det som der er, og det har jeg gjort i dag! Det er faktisk ikke altid jeg har kunnet det i terapi, for jeg har været bange for at gå ind i de rum hvor der ligesom er det her farlige, som kroppen synes at det er – det her angst. Men jeg kommer selvfølgelig også lige nu hvor jeg er blevet trigget med det som min x-mand og tidligere samlever netop har fortalt mig, så jeg er jo også aktuelt aktiveret i de angstfulde følelser. Det har været lidt nemmere at komme i kontakt med de følelser nu i forhold til tidligere pga. af aktualiteten af hans udmelding.
Jeg mærker at ordene er vigtige – nogle ord er der ladning på og andre ikke. Efter at vi havde kørt en runde med stor ladning oplevede jeg – i hvert fald to gange – at der skete en stor forskel når du tappede på mirakelpunktet. Der kom en afspændthed i kroppen.
Jeg synes at det var lidt vildt at jeg kunne gå ind og mærke den del som er min angst, som jeg også virkelig kunne mærke var voldsom og så alligevel være i processen med det, uden at jeg forsvandt oppe i hovedet. Jeg har tidligere været bange for at miste mig selv og har oplevet at blive svimmel når jeg har været i kontakt med de følelser, men det har jeg ikke oplevet i dag. Jeg har mere været ked af den ensomhed jeg har følt når jeg skulle møde angsten alene men den er ikke spændt op som tidligere. Den er nu mere i hjertet.
Da vi talte om angsten var SUD på 9 i begyndelsen i form af et skjold. Og det forsvandt fuldstændigt. SUD er nu 0. Skjoldet behøver ikke at være der lige nu fordi mit hjerte er der. Jeg er rigtig meget i kontakt med mit hjerte lige nu.
I den sidste runde begyndte jeg at grine helt vildt til sidst. Det var den hvor ”jeg skal se angsten i øjnene alene” og hvor jeg i starten ikke selv kunne sige bekræftelserne pga. bevægelse.
Nu bag efter er det lidt mærkeligt jeg ikke lige har projekter osv. Der er ikke noget jeg skal med det lige nu. Det er lidt crazy siger A. med en latter. Den største oplevelse her har været at jeg simpelthen bare har været helt ærlig – jeg har ikke passet på mig selv for det har jeg troet på at du gør! Det er lidt usædvanligt for mig men jeg havde besluttet på forhånd at sådan ville jeg gerne have det. Så jeg har bare været helt ærlig – og så er det fantastisk at jeg ikke nu, som jeg ofte har oplevet efter at have været i kontakt med sådanne følelser, har brug for at gå ind og sove men at jeg blot er helt rolig. Jeg sidder med en følelse af taknemmelighed lige nu.”

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396