Type: Terapeut

Kategori: Afhængighed

Kort beskrivelse: K, 42 år, relationer, vrede, traumer

Behandling: Hej Lars,
Her sender jeg endelig min resume ;)
Tusind tak for tre supergode behandlinger.
Vil du bede om rette teksten.
Kh K
Tankefeltterapi ved tft-behandler Lars Toft
Jeg havde tre meget intensive og effektive behandlinger hos Lars, hvor vi gik i dybden med min frustration og vrede. Jeg følte mig meget afslappede og havde tillid til hans kunnen.
I den 1. Behandling oplevede jeg heftige følelser og billeder, der var knyttet til min hals chakra. Jeg kunne nemt sætte ord på de følelser og billeder jeg fornemmede og Lars tappede mig indtil det føltes helt ok at være i det. Vi besluttende at forsætte og gå endnu mere i dybden med emnet. Det var ligesom en spændende opdagelsesrejse og selvom jeg oplevede ubehagelige følelseslag, kunne jeg altid adskilles mellem dagsbevist og trauma-arbejde. I den tredje behandling fik vi denne trauma (følelsen om at blive halshugget) fuldstændigt opløst og jeg har ikke haft problemer med det siden.
Jeg kan nemmere håndtere situationer af magtløshed, som vi fandt ud af var grunden til vreden og håndterer udfordringer bedre, fordi der er kommet en “ny vej” eller mulighed.
Jeg kan virkelig anbefale Lars som Tankefelt terapeut.
(K, 42 år)

Resultat: Uddrag fra behandlingen: (fra 1. behandling): K. begyndte med at fortælle om en episode hvor hun havde været vred på sin søn. Temaet er vrede – hendes vrede der kommer af en følelse af afmagt i situationen. Vi fandt frem til et frosset øjeblik hvor K. i episoden med sin søn smed ham op i sofaen. Han griner bare ad hende. Hun bliver rasende. Vi fryser øjeblikket og jeg tapper.
(fra 3. behandling): Jeg spørger K. om hun kan komme i tanke om andre episoder hvor han (sønnen) er irriterende og hvor hun (K.) bliver vred. K. svarer at hun nu ser sig selv som en ildspyende drage der overfalder ”hendes søns navn” og at han er lille og uskyldig og at hun får ondt af ham – hun ser ham med kærlighed. Jeg opfordrer hende til at sige: ”jeg er irriteret og vred på ”sønnens navn””. Herved er hendes ubehag 2. Da jeg så fastslår at hun stadig har lidt vrede/irritation falder SUD til 1. Imens jeg banker endnu to runder fuld sekvens fortæller (beklager) K. sig over alle de situationer hvor hun husker at hun bliver vred eller irriteret på sin søn. Midt i det kommenterer hun at ”det faktisk er dejligt at kunne få lov til at beklage sig over sine bekymringer”. Da jeg har banket to fulde runder er SUD i forhold til K´s vrede faldet til 0 og i forhold til irritationen er SUD 1. Efter en 9-punkts behandling og 3 minutters tappen på mirakelpunktet er SUD for både vreden og irritationen på 0. Der er gået ca. 20 minutter fra K. fokuserede på det frosne øjeblik med sin søn i sofaen.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396