Type: Klient

Kategori: Depression

Kort beskrivelse: Depression

Beskrivelse af problem: Depression - Glæden er tilbage?

Behandling: Hej Lars.

I foråret så jeg mig selv som en glad og tilfreds pige, for jeg burde da være både glad, tilfreds og taknemmelig, nu havde jeg jo netop fået opfyldt ønsket om to dejlige børn efter et langvarigt behandlingsforløb og en langsom adoptionsgang, en veloverstået brystkræftoperation og det gode resultat med min slankekur, men kunne' ikke forstå at mit humør ikke stemte helt overens med dette. Jeg følte nærmest jeg var fanget i en ond cirkel, men magtede ikke at træde ud igen, eller mere korrekt jeg anede ikke hvordan. Da var det at dit tilbud om terapi dukkede op, og det var et forsøg værd.

Med spænding kom jeg til første samtale (jeg er jo vendelbo, så hvad var det her nu for noget) men i en afslappet atmosfære kom vi ind på mange ting, jeg fik øjnene op for nogle måder hvorpå hverdagen kunne gå mere gnidningsløst. Mit humør ændrede sig mærkbart til glæde for både mig selv og min familie.

Efter hver samtale er der ting som bliver bedre og bedre, bl.a. kan jeg se det fjollede i min hysteriske opførsel. Glæden er også kommet tilbage, ja frem for alt lysten til at glæde både mig selv og andre. Humoren er igen blevet en del af min hverdag, det er da dejligt.
Pc-kurset jeg er startet på er spændende, men ikke nok med det jeg har også lyst til at være en social del af holdet.

Alt i alt så går mit liv igen op ad bakke, det er en dejlig fornemmelse.
så tusind tak for at du har åbnet mine øjne igen.

Mange positive hilsner fra
Tove

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396