Type: Klient

Kategori: Angst

Kort beskrivelse: Angst

Beskrivelse af problem: Angstanfald - Livet er NU -fremtiden kommer imorgen!

Behandling: Jeg havde det rigtigt skidt -jeg var blevet skilt, -jeg var stresset og min kæreste havde gjort det forbi. Det hele var bare en stor sort klump som jeg ikke kunne få ud !!

Nogle dage før havde jeg læst Lars Myginds annonce om at få det bedre og jeg tog telefonen og ringede -mens jeg forsøgte grådkvalt at sige noget. Vi aftalte at mødes og så holdt han min hånd og så mig lige ind i øjnene. Jeg havde ikke lyst til at give slip på min angst og frygt for fremtiden. Det var som om jeg kendte kun angst og angsten var min eneste drivkraft. Desuden kunne jeg ikke koncentrere mig og mine tanker fløj rundt i hovedet for jeg skulle jo nå en masse ting.

Lars fik mig til at forklare hvordan min angst så ud - ja give den form og facon så det blev en konkret ting -som jeg kunne se i øjnene. Når jeg kunne se den -så kunne jeg også erkende den og slippe af med den. Ja -faktisk så kunne jeg mærke min krop arbejde fysisk med at slippe af med alle de negative tanker og bogstavligt talt svedte jeg dem ud. Lars var altid meget nærværende og utrolig god til at forstå mig. Han kom med mange gode råd bl.a om at trække vejret rigtigt og drikke meget vand.
I dag kan jeg mærke en indre ro og er ikke bange for fremtiden. Selvfølgelig vil jeg opleve kriser i fremtiden -det føles kun naturligt og jeg ved at min sunde fornuft og positive tanker vil klare mig igennem hvad der end må komme.

Nu koncentrerer jeg mig om nuet, fordi det er nu jeg lever og det er nu jeg kan gøre en forskel. Jeg er ikke bange for at give slip på dårlige følelser, fordi jeg ved der er bedre chance for at få dem erstattet med gode og positive følelser. Desuden føler jeg at jeg er den der ved mest om mig selv og derfor er den eneste der ved hvordan jeg finder den rigtige vej. Ja -jeg har det faktisk strålende.

Med varme hilsner,
Tina

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396