Type: Terapeut

Kategori: Smerter

Behandling: Klient kvinde 78 år

E er en skøn ældre vis kvinde opvokset i Nordjylland , faderen var medlem af Jehovas Vidner hun blev som 15 årig bedt om at forlade hjemmet og hvis hun flyttede til København skulle hun aldrig vise sig i sit barndomshjem igen, hun flyttede til København og har skabt sig et smukt liv med mand , børn og børnebørn.

Ubehaget / smerten
Hun kommer til mig da hun har store problemer med snurrende / uro og smerte i hænderne.
Jeg spørger ind til i hvor langt tid det har stået på , klienten svare de sidste 3 år.
Har Ubehaget/smerten en facon – hårdhed – farve
Hun mærker ingen facon-ingen hårdhed - den er rød i venstre hånd. Med Sud er på 5.
I sin højre hånd har hun samme problem , jeg stiller de samme spørgsmål og igen, ingen facon– hårdhed- farven er mørk blå, med sud på 7.

Jeg spørger om der er en sætning der er god at bruge , klienten siger ,,,jeg kan ikke bruge mine hænder.

Jeg åbner med Traume sekvensen på den højre hånd da sud er værst (7) , beder klienten om at mærke ubehaget i sin højre hånd farven mørk blå, køre derefter en fuld sekvens med sætningen …selv om jeg ikke kan bruge min højre hånd elsker og acceptere jeg mig selv 2 x , jeg spørger om ubehaget/smerten er blevet lettere eller være,,,,,klienten siger den er på 6 i sud.
Jeg køre igen på højre hånd fuld sekvens spørger hvad er det værste ved smerten / ubehaget i hånden for hende, klienten svare jeg kan ikke holde fast om noget. Vi siger ,,,selv om jeg ikke kan holde fat i noget,,, så elsker jeg og acceptere mig selv, fuld sekvens efterfulgt af 9 punkts behandlingen, jeg spørger klienten om smerten /ubehaget har flyttet sig er blevet lettere eller være , klienten siger at den er lettere og sud nu er på 2 i højre hånd.

Da sud nu er støre på venstre hånd (5) beder jeg klienten om at mærke smerten/ubehaget i venstre hånd , den er rød og sud på 5, hun mærker ind i smerten og jeg gentager fuld sekvens med sætningen selv om jeg har denne smerte i min hån, så elsker og acceptere jeg mig selv 1 x , sud går ned på 3 jeg køre endnu en omgang fuld sekvens med samme sætning og efterfulgt af 9 punkts behandlingen sud går på 1.
Jeg skifter til højre da sud er på 2 , gentager fuld sekvens med samme sætning efterfulgt af 9 pt behandlingen jeg spørger ind til om smerten/ ubehaget har flyttet sig er blevet lettere eller være hun siger der ingen ubehag/smerte længer i højre hånd og sud er på 0.
Jeg stiller det samme spørgsmål på den venstre hånd og hun siger hun ingen snurren har i venstre hånd mere.
Jeg afslutter behandlingen

Resultat: E har været hos mig to gange efter første behandling med andre ubehag og lige fortalt hvor glad og lettet hun er over at kunne bruge sine hænder , hun har for første gang i 3 år håndskrevet 25 jule kort til sin familie, som hun siger ,,,,jeg har overhovedet ingen smerte mere i mine hænder.

 
Category

2021 © Copyright | Mygind Institute ApS | Skovbrynet 1, Tornby 9850 Hirtshals | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396