Type: Terapeut

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Klienten beskriver en oplevelse af ikke at kunne slå til. Hun beskriver det som en stress-tilstand. Ved første behandling er klientens SUD på 9.

Behandling: Ved første behandling er problemet fokuseret omkring arbejdet med et speciale som er gået i stå. Jeg hører klienten tale om en oplevelse af ikke, at kunne levere på det høje niveau hun normalt gør. Hun føler sig som en fiasko. Vi banker fuld sekvens på ubehaget ved at være en fiasko. Selvom jeg er en fiasko, så elsker og accepterer jeg mig selv. Klienten oplever et tydeligt ubehag ved at sige hun elsker og accepterer sig selv. Det banker vi også på. Selvom jeg elsker mig selv… Derefter banker vi ubehaget ved at være en fiasko og ikke slå til væk.
Ved de næste behandling er klientens problem en mere generel følelse af ikke at slå til som menneske og mor. Dette manifesterer sig ved en mere fysisk følt fornemmelse og klienten har stadig stort ubehag. Ved begge behandlinger kommer klienten i kontakt med en SUD på 7-8 ved en start. Ved 2. behandling er hun rolig, let og fredfyldt, men SUD er ikke i 0. Ved 3. behandling er SUD i 0.
Ved 3. behandling ankommer klienten uden noget stort ubehag og vi banker på den smule der er og afslutter behandlingen.

Resultat: SUD på nul, rolig i tankerne, fredfyldt i hjertet og let i kroppen.

Efter 7 dage: Klienten er gået i gang med sit speciale igen den lange pause. Hun oplever ikke længere at være handlingslammet af følelsen af utilstrækkelighed.

 
Category

2021 © Copyright | Mygind Institute ApS | Skovbrynet 1, Tornby 9850 Hirtshals | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396